Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Motoserce 2012

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Motoserce 2012”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Motoserce 2012

Cel szczytny. Może zagadajcie z adminem tej strony o możliwości wrzucenia jakiegoś banerka na top. Na wybory zawsze jest :) Takiego przemiału jak to forum nie ma żadna strona w O-cu i okolicy więc chyba opłaca się.

Gość_www
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Czy "park maszyn" będzie na parkingu Tesco jak w zeszłym roku, czy w innym miejscu ? Chodzi mi o punkt zborny, z którego wyruszać będzie parada i gdzie motocykle będą stały podczas koncertów i pozostałej zabawy.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Rozumiem że zbieracie zapasy krwi bo co roku więcej jest wypadków z udziałem motocyklistów ?. Jeżeli tak :-) to dobrze bo w tym roku przesiadam się z mojej 125 na gsxr-a :-). Nareszcie postraszymy te mochery, ten the bill to jakiś hip-hop metal co to ?

Gość_gsxr
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Impreza fajna,cel szczytny, muza trochę słaba..

Gość_ja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Jakis plan imprezy co o ktorej bedzie? i przedewszystkim o ktorej parada? W ktorym miejscu bedzie scena, tam blizej kina? Oby pogoda dopisala :/

Gość_ja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Ok bylem zobaczylem, pogoda tylko nie dopisala :/ i malo moto, ale niech mi ktos teraz powie co to wkoncu za zespoly graly?

Gość_la
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

uu to zes odpowiedzial :P wiem ze byl Punkomat, The Bill a reszta? ten z "larsem" na perkusji to jak sie zwie?

Gość_pat
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Fajna imprezka z fajnym przesłaniem, ludzie nie dopisali ale widocznie takie akcje ich nie interesują, ważniejsze jest śledzenie Smoleńska i Katynia i w ogóle tych wszystkich pierdół. Kapele fajnie grały, The Bill - młodzieńcze lata sie przypomniały :)

Pozdrowienia dla całego GREMIUM MC Ostrowiec za tę imprezke. Czekam na Bałtów.

Gość_Aro
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Gdyby ktos chcial obejrzec relacje z Motoserca w Ostrowcu to zapraszam, do mnie

Czesc 1, najlepiej ogladac w full HD http://youtu.be/v_Uf6skCh0M?hd=1

Czesc 2, full HD http://youtu.be/bUq2hQQST0A?hd=1

Pozdro

Gość_wolf
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

00.07 - a gdzie mieszkasz? nowy jork? paryz? berlin? bo jak nie to kazde misto w polsce to wiocha takze ze wsi tez jestes

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Szacunek dla chłopaków za akcję, ale jak przy The Bill poguje 2 osoby, to coś jest nie tak z tym miastem.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

hehe wsadz se w dupe to Twoje bora.. i medowatych Krakusow, ja tam na tym Twoim filmiku nic ciekawego nie widze :P

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_ja
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Ciekawi mnie ilu z tych klubowiczów oddało krew dając tym dobry przykład dla innych.Jeżeli zdecydowana większość to należy się szacunek w przeciwnym razie podlatuje mi tu reklamą...

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 7 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę