Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Motoserce 2012

Ilość postów: 25 | Odsłon: 3336 | Najnowszy post
  • Motoserce 2012

Zapraszamy na lV edycję ogólnopolskiej akcji "MOTOSERCE''.21.04.2012 już od godziny 10.00 w parku miejskim w Ostrowcu.Chętni do oddania krwi będą wożeni do punktu krwiodawstwa w szpitalu w godz 10.00-14.00.W programie jest:parada,konkursy,pokazy ratownictwa medycznego a także występy kapel.Gwiazdą wieczoru będzie grupa THE BILL.Wstęp wolny.Zapraszamy nie tylko motocyklistów.

Gość_Gremium MC
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Motoserce 2012

Cel szczytny. Może zagadajcie z adminem tej strony o możliwości wrzucenia jakiegoś banerka na top. Na wybory zawsze jest :) Takiego przemiału jak to forum nie ma żadna strona w O-cu i okolicy więc chyba opłaca się.

Gość_www
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tys prowda :-)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Motoserce 2012

Oby pogoda dopisała ;) Do zobaczenia!

Gość_Suzuki
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja tez przyjade z ludzmi oddac czastke siebie dla Potrzebujacych ;) do zobaczyska :)

Gość_Tomek
        Zgłoś
        Odpowiedz

Fajna inicjatywa, przyjdę razem z córką, która uwielbia motory :-) Żeby tylko oprócz pogody dopisali i ludzie, którzy w Ostrowcu dziwnie są nastawieni do motocyklistów :-(

Gość_miriam
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Czy "park maszyn" będzie na parkingu Tesco jak w zeszłym roku, czy w innym miejscu ? Chodzi mi o punkt zborny, z którego wyruszać będzie parada i gdzie motocykle będą stały podczas koncertów i pozostałej zabawy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Rozumiem że zbieracie zapasy krwi bo co roku więcej jest wypadków z udziałem motocyklistów ?. Jeżeli tak :-) to dobrze bo w tym roku przesiadam się z mojej 125 na gsxr-a :-). Nareszcie postraszymy te mochery, ten the bill to jakiś hip-hop metal co to ?

Gość_gsxr
      Zgłoś
      Odpowiedz

Impreza fajna,cel szczytny, muza trochę słaba..

Gość_ja
        Zgłoś
        Odpowiedz

No cóż...staramy się jak najlepiej można,przy dosyć skromnych środkach.Krew w tej akcji nie jest zbierana dla motocyklistów tylko przez nich dla dzieci.Motocykle w tym roku będą mogły wjechać do parku i stanąć w pobliżu sceny.Pewnie nie wszyscy chętni zdążą oddać w tym dniu krew ale na tą akcje można oddawać przez cały rok.LICZYMY NA WAS!

Gość_Gremium MC
          Zgłoś
          Odpowiedz

mam pytanie moze ktos z was wie.przyjmuje teraz naswietlania laserem na staw skokowy i niewiem czy ma cos z tym wspolnego,ale moze ma.bede mogl oddac krew?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Jakis plan imprezy co o ktorej bedzie? i przedewszystkim o ktorej parada? W ktorym miejscu bedzie scena, tam blizej kina? Oby pogoda dopisala :/

Gość_ja
            Zgłoś
            Odpowiedz

Impreza odbędzie się w parku w amfiteatrze.Motocykle będą mogły podjechać pod samą scenę.Parada jest przewidziana około 14.00.Oprócz tego pokazy ratownictwa,konkursy i występy zespołów.Zespół THE BILL wystąpi ok 19.00.

Gość_Gremium MC
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ok bylem zobaczylem, pogoda tylko nie dopisala :/ i malo moto, ale niech mi ktos teraz powie co to wkoncu za zespoly graly?

Gość_la
                Zgłoś
                Odpowiedz

rózne

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

uu to zes odpowiedzial :P wiem ze byl Punkomat, The Bill a reszta? ten z "larsem" na perkusji to jak sie zwie?

Gość_pat
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Crankshaft

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Fajna imprezka z fajnym przesłaniem, ludzie nie dopisali ale widocznie takie akcje ich nie interesują, ważniejsze jest śledzenie Smoleńska i Katynia i w ogóle tych wszystkich pierdół. Kapele fajnie grały, The Bill - młodzieńcze lata sie przypomniały :)

Pozdrowienia dla całego GREMIUM MC Ostrowiec za tę imprezke. Czekam na Bałtów.

Gość_Aro
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę