Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Motocykliści

Ilość postów: 42 | Odsłon: 4603 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Motocykliści

to czemu nikt nie był taki odważny i nie wykrzyczał im tego w twarz?Jacy praworządni obywatele się znależli.To ci co im nigdy nic nie pasuje

Gość_FUNIA
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 42

Odp.: Motocykliści

Masakra, czytam wątek i oczom nie wierzę - raz do roku taki zlot organizowany, a tu problem parę minut minut na skrzyżowaniu poczekać?! Mnie parę dni temu pielgrzymka przyblokowała i do pracy się trochę spóźniłam, to co, mam się na cały kosciół katolicki obrazić?

Organizatorze, piszę pod Twoim postem, bo uważam, że organizujecie świetną imprezę. Ja akurat jestem tylko kierowcą auta, ale przyjeżdżam na zlot, by na te wspaniałe maszyny popatrzeć. Życzę powodzenia,trzymam za Was i gratuluję pomysłu. A niektórym to zawsze będzie coś przeszkadzać, nawet wiatr im bedzie nie z tej strony wiał, co by chcieli.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

uważam że odrobina wyrozumiałości oraz kultury na drodze nikomu nie zaszkodzi bądżmy mili dla siebie mam na myśli motocyklistów i kierowców aut a będzie nam jeżdzić się lepiej po tych dziurawych drogach

Gość_kierowca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Święte slowa kierowca.trochę wzajemnej życzliwości i wyrozumiałości.

Gość_organizator motozaur
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 43

cytat :"Mój komentarz do tego jest taki . Chamstwo i poniżanie .

Organizator motozaur daje w swej wypowiedzi doskonale do zrozumienia , że nikt z szarych zwykłych ludzi mu nie podskoczy , że będzie robił co chciał i kiedy chciał ."

W tym wypadku ma racje decyduje urząd

cytat :"ja tez pisze o paradzie.Policja była owszem na poczatku kolumny i bynajmniej nie zabezpieczała np. skrzyżowań a Wy na czerwonymm sobie śmigaliście.Dwócfh z Was a nie policja zablokowało stając w poprzek tych co mieli zielone.I nie opowiadaj bzdur ,że mieliście do tego prawo."

zabezpieczać przejazd powinna policja .

Tyle ze w tym mieście radiowozów nie ma 500 i policjantów pracujących w weekend 250

Ciekawe czy urząd zlecając to policji uwzględnił "stan osobowo-sprzętowy" komendy miejskiej policji

poza tym można zawsze zapytać w urzędzie czy mieli prawo i zgłosić protest może w przyszłym roku parady w ten sposób nie będzie lub będzie inaczej zabezpieczona.

Gość_gośc_ciekawski
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Skoro odbyło się bezpiecznie i paradę zabezpieczali organizatorzy i mieli na to pozwolenie i zorganizowali bezpieczny przejazd, to o co chodzi?!?!?!

Wrzućcie na luz ludzie!

Przynajmniej coś się działo w tym nudnym mieście!

Za rok życzę aby było dwa razy tyle motocykli i przejazd przez dwa razy więcej skrzyżowań po mieście.

Pozdrawiam.

Gość_Lima
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę