jakim prawem motocykliści blokują skrzyżowanie ? dwóch zatrzymuje się blokując tych mających zielone a tymczasem oni jadą sobie w lewo przez około 5 cyklów zmiany świateł.
NIC SIĘ NIE STAŁO opocz tego , ze spoznilam sie do dentysty i musialam czekac 40 min.bo wskoczyl na fotel ktos inny .
Wyluzuj poczekasz to i pojadą... Paznokcie sobie zrób, makijaż popraw....
jestem tak z natury piekna, ze niczego poprawiac nie musze;)
a zaraz po piętach po kierownicy wystarczy :)
mnie tez denerwuja mieszkam na ogrodach i w nocy wiedzą że każdy spi (była godzina okolo 1 w nocy)urządzają sobie jakieś przygazówki..które dostarczają dużo decybeli tym bardziej efekt tego typu popisów jest lepiej słyszalny w nocy,naprawde niemam nic przeciwko motocyklistom ale niektórzy przesadzają..ale cóż ile ludzi tyle charakterów..mowie o skrzyzowaniu Jana Pawła w kierunku Bałtowa.
zatrąb na motocykliste....;) jak bedzie na scigaczu to nawet nie zauwazysz a Ci z buta lusterko złamie...
To bardzo ciekawe co piszesz. Trzeba by wysoko tą nogę podnieść żeby urwać to lusterko :)
święte krowy ! gdzie policja?
A ja dziś pierwszy raz kierowałam motocyklem i nawet doszłam do trzeciego biegu! (wiem, zaraz pojawią się kpiące komentarze, ale musiałam się pochwalić :))))
pielgrzymka też spowalnia, na szczęście jechałem w przeciwna ;P