Romet soft chopper, mam i szczerze polecam :) bardzo fajny motorek, lekki i sprytny
mam WSK 125, potrzebuję kogoś kto zna się na tych podobno prostych silnikach, trzeba ja wyregulować, ustawić zapłon itp. bo odpala co prawda z problemami i nie zawsze ale jest tak zamulona, że jazda nie sprawia żadnej przyjemności
Miałem kupić Soft Choppera, ale wydał mi się trochę za mały jak się przypasowywałem i kupiłem Rometa ADV tyle, że z silnikiem 150ccm (ale istnieją 125ccm). Wizualnie fajnie wyglądał również Ogar Caffe, ale też był za mały. Przejrzyj również ofertę Junaka, czy Keeway'a. I nie sugeruj się opiniami ludzi, którzy nigdy z tymi motocyklami do czynienia nie mieli, że to chiński szajs. Na tym "chińskim szajsie" ludzie zwiedzali całą Europę (w googlach wpisz mnich romet lub klub chińskich motocykli) i robią naprawdę duże przebiegi. Ja w 3 miesiące od zakupu zrobiłem 1900 km i też nie narzekam.
kolega miał rometa zetke 125 i sprzedał ją z przebiegiem 44 tys kilometrow. Nigdy nie mial awarii w siliniku, a motorek był eksploatowany w cięzkich warunkach.