Zapraszamy na VI edycję Międzynarodowego Zlotu Motocyklowego MOTO ZAURO MUSIC 2013.
W programie koncerty,konkursy,pokaz sztucznych ognii,parada motocyklowa i oczywiście coś dla dorosłych.Mile widziani są nie tylko motocykliści.
Termin 2-3-4 sierpnia 2013 JURA PARK Bałtów.Start piątek 17-sta.
ile wjazd solo bez moto dla zwykłego szarego człeka????wiadomo coś 20zł jak rok temu czy cos wiela?
ile wjazd moto 125? tylko 2sierpnia ;-)
kupisz bilet i możesz być przez trzy dni ,jeszcze do tego koszulka i na ręką opaska .Tak było kilka razy z kolei a wiem ,bo jestem tam od 2009 roku
aha ok ..dzięki ;-) a ile taki bilecik ? ;-) bo ja pierwszy raz w tym roku ;-))
co rok cena się zmienia w 2012 chyba było 40 zł a pasażer motocykla płacił mniej czy jakoś tak
Cena się nie zmieniła od lat.50zł za motocyklistę w tym koszulka i znaczek a 30zł plecak i ludzie chcący przyjść na koncerty.
Dzieci do lat 10 wstęp mają gratis
a jak ja tylko bede 2sierpnia to tez mam placic50zl ?
Tak też a co jesteś na innych zasadach ? 50 zł płaci kierowca od zawsze i ma koszulkę wjazd 3 dni na zlot i znaczek zlotowy .Jest to cena jak na zloty tania i okazyjna i warta 30 zł płaci pasażer za wejscie na teren zlotu 3 dni , zobaczcie na innych zlotach co jest w tej cenie .Jeżdże długi czas na zloty i bałtów jest naprawdę jednym z lepszych ;)
Uprzedzam pytanie nawet jak chcesz tylko w sobote nikgo to nie obchodzi płacisz 50 zł i dostajesz to co mówiłem
Z dziećmi zostań w domu ;)
W tej cenie to jak to na zlotach powinno być jeszcze piwko i kiełdbasa z publimy
Ile kosztuje wejście dla ,,niezmotoryzowanych"? Ktoś wie?
I znowu będzie policja z kamerami ??? jak rok temu - jakaś paranoja zlot i wszędzie policja.....
Trzeźwieją albo odpoczywają , zlot z roku na rok coraz lepszy wpisuje się w kalendarium zlotów w całej Polsce i można śmiało powiedzieć że jeden z najlepszych zlotów w Polsce dzięki super organizacji i atrakcją jakie mają zlotowicze w bałtowie !
Jesteśmy z ekipą co roku i jest super atmosfera w tym roku frekwencja chyba przeszła najśmielsze oczekiwania ;) Bo organizatorom brakło koszulek ;D
Do następnego roku , lewa !
"trzeźwieją' raczej odpoczywają :) Powiem wam szczerze zlot naprawdę sopx ;parada na Św. Krzyż ,koncerty zespołów P.Małaszyńskiego "Cochise" ,Kobranocka !!! :) dali ognia ! konkursy .stoiska z akcesoriami wszystko OK.
No to do zoba za roK 1 w górę
Dokładnie potwierdzam ;)
Może się organizatorzy wypowiedzą ile w tym roku oficjalnie było maszyn ?