Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mop parowy za 129,90 zł

Ilość postów: 14 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Mop parowy za 129,90 zł”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Mop parowy za 129,90 zł

chyba cię pogieło szkoda kasy

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Co prawda ja nie kupilem tego mopa, ale kolezanki z pracy kupily i bardzo sobie chwala. Pozdrawiam kozelanki:D

Gość_kolega
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Kupiłem i straszna tragedia że potrafi zalać podłogę za dużo par ale nie suszy tak jak powinno być. Więc zwrócę jutro do sklepu

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Nie wiem co Pan kupil moze jakis feralny. Kozelanki tak jak juz pisalem wczesniej kupily i sobie bardzo chwala ze ohoho. Ladnie myje, nie zalewa, suszy. Moze Pan nie umie go obslugiwac.

Gość_kolega
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ja bardzo chciałam mieć mopa. Kupiłam w Tesco i nacieszyłam się krótko bo użyłam 3 razy i przestał wytwarzać parę. Kupiłam następny i już po włączeniu było wiadomo, że jest popsuty. Pomyślałam, do trzech razy sztuka oddałam i wzięłam trzeci ale niestety też nie działa. Bardzo mi przykro bo z pewnością taki mop ułatwia sprzątanie.

Pozdrawiam,

Gość_Gość Balbinka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Mop parowy badziewie

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

botti, kupilismy jeden, na drugi dzien reklamacja, dostalismy drugi i to samo.

Gość_wroclaw
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

ja też miałam to botti-po kilku razach padł, nie wytwarzał pary, nie grzał. A jak dzialał to zalewał podłogę.

Kupiłam siostrze w prezencie i obciach-też się popsuł

MOja ciocia-ta sama historia.

bubel jakich mało!!!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

nie warto

Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

kupiłam i nie żałuję polecam.

Gość_krystyna
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Ja kupiłam i nie żałuję chodzi bez zarzutów jestem bardzo zadowolona mam go już jakis rok i nadal dobrze chodzi :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

miałam ten mop, po 2 użyciach się zepsuł, ale z powyższych opinii wynika, że zależy na jaki egzemplarz się trafi...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Nigdy nie kupiłbym niczego z Tesco,a tego mopa na pewno,trafisz na wyprzedaż kupisz go za 40 zł,ja nie chcę za darmo.Nie polecam,tylko serwis gwarancyjny oblęzony.

Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Ze ludzie jeszcze sie nabieraja na taki BADZIEW !!!

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • post jest odpowiedzią na post wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum lub post jest jednym z postów wątku, w którym post rozpoczynający jest wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum; ignoruj posty, które są wyraźnie sprzeczne z Zasadami Forum.
    Gość
W tym wątku znajdują się 4 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -