chyba cię pogieło szkoda kasy
Co prawda ja nie kupilem tego mopa, ale kolezanki z pracy kupily i bardzo sobie chwala. Pozdrawiam kozelanki:D
Kupiłem i straszna tragedia że potrafi zalać podłogę za dużo par ale nie suszy tak jak powinno być. Więc zwrócę jutro do sklepu
Nie wiem co Pan kupil moze jakis feralny. Kozelanki tak jak juz pisalem wczesniej kupily i sobie bardzo chwala ze ohoho. Ladnie myje, nie zalewa, suszy. Moze Pan nie umie go obslugiwac.
Ja bardzo chciałam mieć mopa. Kupiłam w Tesco i nacieszyłam się krótko bo użyłam 3 razy i przestał wytwarzać parę. Kupiłam następny i już po włączeniu było wiadomo, że jest popsuty. Pomyślałam, do trzech razy sztuka oddałam i wzięłam trzeci ale niestety też nie działa. Bardzo mi przykro bo z pewnością taki mop ułatwia sprzątanie.
Pozdrawiam,
Mop parowy badziewie
botti, kupilismy jeden, na drugi dzien reklamacja, dostalismy drugi i to samo.
ja też miałam to botti-po kilku razach padł, nie wytwarzał pary, nie grzał. A jak dzialał to zalewał podłogę.
Kupiłam siostrze w prezencie i obciach-też się popsuł
MOja ciocia-ta sama historia.
bubel jakich mało!!!!
nie warto
kupiłam i nie żałuję polecam.
Ja kupiłam i nie żałuję chodzi bez zarzutów jestem bardzo zadowolona mam go już jakis rok i nadal dobrze chodzi :)
miałam ten mop, po 2 użyciach się zepsuł, ale z powyższych opinii wynika, że zależy na jaki egzemplarz się trafi...
Nigdy nie kupiłbym niczego z Tesco,a tego mopa na pewno,trafisz na wyprzedaż kupisz go za 40 zł,ja nie chcę za darmo.Nie polecam,tylko serwis gwarancyjny oblęzony.
Ze ludzie jeszcze sie nabieraja na taki BADZIEW !!!