CZY KTOŚ Z WAS ZAKUPIŁ W TESCO MOPA PAROWEGO BOTTI - CHCIAŁABYM UZYSKAĆ OD WAS OPINIĘ, CZY WARTO WYDAĆ NA COŚ TAKIEGO 129,90
Co prawda ja nie kupilem tego mopa, ale kolezanki z pracy kupily i bardzo sobie chwala. Pozdrawiam kozelanki:D
Kupiłem i straszna tragedia że potrafi zalać podłogę za dużo par ale nie suszy tak jak powinno być. Więc zwrócę jutro do sklepu
Nie wiem co Pan kupil moze jakis feralny. Kozelanki tak jak juz pisalem wczesniej kupily i sobie bardzo chwala ze ohoho. Ladnie myje, nie zalewa, suszy. Moze Pan nie umie go obslugiwac.
Moj zepsul sie odrazu jak skonczyla sie gwarancja a i w trakcie szwankowal
Ja bardzo chciałam mieć mopa. Kupiłam w Tesco i nacieszyłam się krótko bo użyłam 3 razy i przestał wytwarzać parę. Kupiłam następny i już po włączeniu było wiadomo, że jest popsuty. Pomyślałam, do trzech razy sztuka oddałam i wzięłam trzeci ale niestety też nie działa. Bardzo mi przykro bo z pewnością taki mop ułatwia sprzątanie.
Pozdrawiam,
ja kupiłem taką KAŚKĘ elektryczną do zamiatania - TO dopiero SZAJS jak cała reszta z TEGO tes coooo
Polak kupi SZMELC z wysp, bo na wyspach to takiego złomu nawet nie próbują sprzedawać. Angole zasypaliby ich pozwami do sądu o odszkodowania za narażanie życia
botti, kupilismy jeden, na drugi dzien reklamacja, dostalismy drugi i to samo.
Posiadam taki wynalazek, choć nie był kupiony w Tesco. Dezynfekuje co jest ważne kiedy ma się zwierzątko w domu, ale czy myje dokładanie, hm... Na posadzki jak najbardziej polecam. Jeśli chodzi o drewno to szkoda pięknych podłóg bo za dużo pary.
ja też miałam to botti-po kilku razach padł, nie wytwarzał pary, nie grzał. A jak dzialał to zalewał podłogę.
Kupiłam siostrze w prezencie i obciach-też się popsuł
MOja ciocia-ta sama historia.
bubel jakich mało!!!!
kupiłam i nie żałuję polecam.
Ja kupiłam i nie żałuję chodzi bez zarzutów jestem bardzo zadowolona mam go już jakis rok i nadal dobrze chodzi :)
dostałam w prezencie.Działał poprawnie jakieś 3 miesiące.Potem już tylko buczał jak traktor ale pary nie dawał.I tak zostało.Za to pięknie wyglądał na śmietniku, nawet go zbieracze nie chcieli.
Kupiłam odkurzacz taki jak szczotkę w tesco z elektroluks i jest rewelacyjna zastanawiam się nad tym mopem ale opinie sa tak różne
, ze już nie wiem co zrobie.
miałam ten mop, po 2 użyciach się zepsuł, ale z powyższych opinii wynika, że zależy na jaki egzemplarz się trafi...