Drugie dziecko rodziłam nie w Ostrowcu !I to był dobry wybór
Gość _Mama, ile założysz jeszcze tych durnych wątków? Jeszcze, żebyś chociaż była wiarygodna w tym co piszesz. A ty rzucisz jakimś hasłem, i czego oczekujesz?
Mama chyba pisze o tym, jak się urodziła 12 lat temu.
A czego się spodziewałas?Że poród to bajka
??
W naszym szpitalu to chyba raczej nic nie może być mile
Mną nikt się nie interesował podczas porodu ...bo nie chodziłam prywatnie!Wraz zemna rodziło 5kobiet i to one prywatnie chodziły do ginekologa !Dobrze ze rano przyszedł ordynator gdyż po 13 godzinach nie miałam już bóli.Jedna z kobiet powiedziała ze gdyby miała pieniądze dała by mi abym dała je
Do niewiasty Bóg powiedział: Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej brzemienności, w bólu będziesz rodziła dzieci, ku twemu mężowi będziesz kierowała swe pragnienia, on zaś będzie panował nad tobą
przypomniało się kobicie o porodzie sprzed 12 lat ha ha ha
W naszym szpitalu rodzic? Ciekawe jaki procent pacjentek jest zadowolona z porodu tutaj.
Z fizjologicznej czynnosci uczynily wielkie halo.
poród nie jest rzeczą miłą; jest to bolesne, krwawe i nie powinno się tym epatować
Ja jesten zadowolona dwa porody a właściwie dwa cięcia cesarkie jedno dwa lata temu, drugie rok temu.
Może dziecko daje jej w kość to sobie przypomniała... :)
Dziękujemy za informację :) Prosimy więcej już nas o podobnych sprawach nie informować... Jeszcze raz dzięki.
Idzcie rodzic gdzie indziej a nie na forum.
I do czego ten wątek?Było jechać tam gdzie rodziłaś i tam się żalić.