Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

12:07 jednak ten magiel ktoś włączył

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 137

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

12:07. Nie pasuje, nie czytać!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Proponuję słownik. Wina Tuska PiS i Górczyńskiego. Po co te bratki.

Gość_Wszystko wiedzący
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Żeby mogły podobać się tobie - sam tak kiedyś napisałeś :))

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

podobno w niemczech szukali podobnego mężczyzny, przypadek?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

18:02. i że ty się tego uczepiłaś, to też przypadek?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 151

Przypadek bo takich gości po samym ostrowcu chodzi na pęczki. Dziś faceci wygladają hak cioty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ciekawe że w życiu takiego nie spotkałam a chodzi ich na pęczki jak mówisz

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A ja wczoraj widziałam takiego pana w jednym z marketów. Pan po 40-tce, boki wygolone na łyso, a na środku dość bujny irokez. Nie zauważyłam jednak, czy miał tunel w uchu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie było żadnej próby porwania ludzie! i dobrze że w tym mieście nie trafił się koleś podobny do opisu bo by go ludzie zlinczowali, a później by wyszło na jaw ze jest niewinny. nie należy działać pod wpływem emocji, bardzo łatwo kogoś oskarżyć i zniszczyć niewinnemu człowiekowi życie

Gość_zbójcerz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 155

Cala ta historia wygląda, jak dobranocka dla grzecznych dzieci. Ktoś usiłuje popełnić przestępstwo i z pełnym wyrachowaniem realizuje swój plan w centrum miasta, na ruchliwej ulicy, swoim wyglądem przyciąga uwagę, bo prezentuje się wyjątkowo, na pomoc napadniętej dziewczynce podąża tylko jeden człowiek, a pozostały tłum ludzi niczego nie widzi, obrońca pozwala napastnikowi oddalić się, a potem przepada również bez śladu.Zaatakowana dziewczynka zapamiętuje zadziwiająco dużo szczegółów z wyglądu napastnika, choć tak bardzo się go bała, ale nie uciekła wcześniej, a ze strachu powinna. Wszystko to wygląda, jak bajka z 1000 i jednej nocy. Jaki był tego cel? Nie wiem, nie lubię czytać kryminałów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

może zamiast porwać dziewczynkę to porwał tego który pomogł, skoro obaj zniknęłi. Też mi się wydaje, że macno naciągana ta historia, za dużo szczegołów

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Hahaha tak mogło być że jeden porwał drugiego

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ten niby kidnaper byl zbyt charakterystyczny (irokez, kolczyki rozpychajace, Subaru ktorych na numerach TOS jest moze 2 sztuki) aby byc prawdziwym.

gdyby istnial policja by go znalazla w ciagu 2 godzin. maja swoich informatorow wszedzie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak mi się marzy jakiś przystojny, bogaty kidnaper, który uprowadziłby mnie na Malediwy, Wyspy Bahama w ostateczności na Maderę. Jak by coś, będę czekać przez najbliższy tydzień koło 18 na tutejszym Okęciu, czyli pod samolotem:)))))))))))))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przydalby sie wywiad z ojcem w lokalnych mediach

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 161

A może tak specjalnie się ucharakteryzował ,żeby własnie szukali takiego faceta ,a nie innego.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ciekawe, kto zapłaci za akcje policyjne bez powodu?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości