Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

11:03. Nie znam osoby tak naiwnej, która wiedząc, że może być poszukiwana nie zmienia wyglądu. To może zacznijmy podejrzewać kogoś z Nowej Zelandii czy Australii, bo podobnie wygląda, a przemieszczenie się samolotem, to przecież w dzisiejszej dobie, żaden problem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 129

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

kasandra nie siej fermentu bo wstawiasz kolejny chłam metodą kopiuj wklej z fb lub google. Napisze ci tylko nie czytaj plotek bo sobie już zupełnie zaśmiecasz głowę głupotami. Tak jak przypuszczałem sprawa przycichła, jednak rzecznik prasowy policji powinien wyjaśnić jak wygląda dalsze postępowanie w tej sprawie. Ktoś tematem bardzo się podpalił to teraz niech ugasi. Być może całe zdarzenie nie miało miejsca.

Gość_Robin Hood
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jaki znowu ferment? Facet bardzo podobny do opisu i tyle. Jeśli jest to dla Ciebie czy innych jakaś pożywka, bo to sorry.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pożywkę to ty masz wstawiając kolejny materiał niby podobnego faceta ze zdarzenia, którego może nie było. Wybacz ale nie będę ci odpisywał na bieżąco bo nie śledzę prawie non stop forum. Tym bardziej czytając twoje wpisy w różnych wątkach to jak kopanie się z koniem. Więc miłego dnia :)

Gość_Robin Hood
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 136

11:40. Kasandro, Robin ma rację. Przestań zastępować Policję, bo nie masz do tego prawa. To nie są żarty, jak Twoje bzdetne, nie przynoszące żadnego skutku propagandy antypisowskie. "Nie pchaj się na afisz, jak nie potrafisz" a w tym przypadku nie masz prawa wypowiadać się na ten temat. Żebyś nie miała kiedyś kłopotów prawnych.Jesteś rzecznikiem Policji?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Taką wam krzywdę zrobiłam udostępniając ten link?

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:52. Naprawdę nie widzisz swoich błędów i bezprawnego działania w sprawie, w której toczy się postępowanie wyjaśniające? Nie wierzę, co za beztroska osoby, jak by nie było mocno dorosłej. Nie masz nic do powiedzenia, to trzeba było napisać, że też nic nie wiesz. Szkoda słów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jakiego bezprawnego? Czy ja powiadomiłam o tym organy ścigania i hipotetycznie wprowadziłam je w błąd? Od kiedy to forum prowadzi śledztwo? Na forum można pisać wszystko, co tylko kogoś nie obraża i nie robi krzywdy. z Tego co tam zauważyłam w tym linku, do zdarzenia doszło w marcu. Jak widać na rysunku facet jest podobny do opisu dziewczynki. I tyle. A Wy jak zwykle dopisujecie bajki z mchu i paproci.

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

14:05. Tak to jest, jak się uwielbia kryminały i z czasem fikcja literacka miesza się z rzeczywistością:)Forum dzięki Tobie wie o sprawie, bo byłaś założycielką wątku w tym temacie, również na zasadzie kopiuj-wklej. Masz rację forum nie prowadzi śledztwa i TY GO RÓWNIEŻ NIE PROWADZISZ i nie masz prawa znowu rozpowszechniać jakichś zdjęć i wpisów. Kobito, po co Ci to? Się pytam.....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego nie mam prawa udostępniać rzeczy ogólnodostępnych w internecie?

Kasandra66
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

14:18. Bez komentarza.....

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 139

wypij szklankę wody, odczytaj to co napisałeś i odczep się od Kasandry. Jest takie powiedzenie z dawnych lat - nie strasz, nie strasz, bo w majtki narobisz (to ta wersja dla inteligentnych)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

14:00. Ja to nie mam powodu do strachu i spokojnie o moje majtki. Niech się martwią osoby nieodpowiedzialne.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 146

https://www.polizeimeldungen.com/show/10099

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 125

Stawiam, że to ktoś z rodziny tak się irytuje. Gdy tatuś robił szum, poruszając niebo i ziemię, nikt nie mówił aby sie zając swoją rodziną. Teraz opinia bubliczna chce wyjaśnień. Ktoś rozpętał stan psychozy, to teraz mudi ugasić pożar.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Daj sobie spokoj 11:00. Brakuje ci paliwa do zycia? Kup sobie. tanie wino.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

11:44.Bez chamskich odzywek. Nie każdy jest smakoszem takich samych trunków, jak Ty. Sprawa jest poważna. Kto ją rozdmuchał, bo chciał zaistnieć medialnie, niech teraz odpowie na zadane pytania. Trzeba było się nie wtrącać do tematu. Od tego jest Policja.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ale magiel - na to was tylko stać - żałosne

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę