Pierwowzorem :) Czyli Vega wzorował się na Panu Lorantym kreując postać Gebelsa w Pitbullu :)
Brawo 20:16 - poznaliśmy znaczenie słowa "pierwowzór".
Może jeszcze kilka odkrywczych stwierdzeń? :)
Ktoś myli odpowiednik z pierwowzorem. Niewyedukowaną młodzież należy doedukować. Nie sądzisz?
tak, dokładnie
Cała ta historia kupy sie nie trzyma, moim zdaniem to wymysl.
Coś tu nie halo! Moim zdaniem to wymysł dziewczynki ! Zboczeniec , który " chciał uprowadzic " nie wybrałby miejsca tego miejsca - Irokez,kolczyk, flaga, serduszko wosp i brak świadka, który podobno pomógł . MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ MYLĘ.....
Jestem ciekawa czy jeśli prawdą okarze się że dziewczynka kłamała,powiedzą o tym głośno w TV i Radio,i czy kosztami akcji obciążą rodzine! Bo czasem mam wrażenie że niektórzy hodują dzieci a nie wychowują!
zajmij się swoja rodziną
Zajmuje się jak najbardziej należycie :-)
Chyba ci się wydaje, bo ludzie co innego mówią.
To samo godają co u mnie o tobie :-) i wiesz ze zawsze gdzieś tam jakieś ziarno prawdy jest :-)
No właśnie, czyli jest zgodność co do jednego- porządki trzeba sobie robić we własnych kontach, prawda?
* kątach oczywiście, przepraszam. Choć kont też trzeba pilnować, takie czasy niepewne.
Uwierz mi,na bierząco są robione,jestem typem pedanta jezeli chodzi o takie sprawy,i nie mieści mi sie w głowie,jak można dopuścić do takich sytuacji.Pewnie nigdy tego nie zrozumiesz, bo dla Ciebie takie odstępstwa od normy to poprostu normalność!
http://www.kielce.tvp.pl/37264735/uwaga-na-porywaczy-proba-uprowadzenia-11latki-nie-jest-odosobniona
Prawdziwy zbok, działa tak aby nie rzucać się w oczy. Do tego wybiera miejsca odosobnione. Ma wygląd zwykłego janusza. Trudno go odróżnić w tłumie.
I co dalej w temacie porywacza? Wiadomo coś? Czy zamiotą pod dywan?