Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Taki urok mediów społecznościowych. Jak komuś auto ukradną, też udostępniają po całej Europie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przez palce patrzę na tą sprawę,czy agresor byłby aż tak głupi,że chciałby porwać dziecko w okolicy dość ruchliwego skrzyżowania? Oczywiście neguję takie czyny ze 100% stanowczością ale coś mi tu bajką śmierdzi.Pojazdów wiele ma kamerki,pora dnia gdzie dużo ludzi mogło zauważyć a zwłaszcza że tu o dziecko chodzi to nikt nie byłby obojętny,ktoś ma fantazję,puścił baję a ludzie się niezdrowo podniecają.W naszym sejmie jak nie mieli pomysłu na uzdrowienie chorej gospodarki,chorej służby zdrowia to robili dym w postaci aborcji czy też w postaci słynnej doliny Rospudy.Zawsze można ludziom zamącić w głowach tematem zastępczym.

Gość_jankiel-żyd cwany
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może to temat zastępczy za palący i często poruszany ostatnio problem Ostrowca, czyli handel dopalaczami?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 74

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Mnie dziwią dwa fakty.Raz,że mężczyzna,który pomógł dziewczynce usilnie chce być anonimowy i nie zgłasza się na policję,a przecież chodzi o próbę porwania dziecka!No i druga rzecz,że mała tyle zapamiętała szczegółów,znaczki,kolory,zęby,itp,itd a nie zapamiętała choćby dwóch-trzech cyfr z tablicy rejestracyjnej?Psycholog powinien z dziewczynką porozmawiać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

10:33. Już w drugim wpisie na samym początku była sugestia, aby dziewczynką zajął się psycholog, nie bez powodu. Może pozwoliłoby to oszczędzić wielu dni pracy policji?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Skąd wiecie, że świadkowie się nie zgłosili?

Przecież policja nie bedzie informować o swoich działaniach, do zamknięcia sprawy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeśli prasa, radio i telewizja ogłaszają próbę porwania pedofilskiego w mieście Ostrowiec jako news dnia, budząc tym w mieszkańcach lęk o swoje dzieci, to chyba solidni dziennikarze powinni teraz zasięgnąć jakichś dostępnych informacji od policji, co dalej ze śledztwem? Nie mówię tu o ujawnianiu szczegółów, ale jakaś wiedza chyba się mieszkańcom należy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zastanawiam się , po co ten cały "mój komentarz ..." co człowiek, któremu Policja uratowała życie chciał tym swoim śmiesznym wywodem osiągnąć ?! Jedź człowieku do warszawki bo tam robisz za speca od wszystkiego !!!!

Gość_Leszek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 79

Ogromny szacunek za to, że podpisałeś imieniem oraz nazwiskiem i wrzuciłeś dodatkowo link do filmu z własnymi przemyśleniami, 99% ludzi potrafi tylko dogryzać w internecie, jeszcze raz szacunek.

legalny
      Zgłoś
      Odpowiedz

Szacunek - na to trzeba zapracować. Tak więc przypisując komuś szacunek trzeba go znać !!!!

Gość_Leszek
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gościu 11:27 nasi dziennikarze ? A są tacy? Bo etyka dziennikarska nakazuje dziennikarzowi szukać prawdy i dostarczać społeczeństwu prawdę. One natomiast realizują prawdę Wybiórczą. Nasze lokalne media to błazenada.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

Pan Loranty zapracował na szacunek w 100%

Swoją pracą, talentem, wiedzą.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gość: 18:33 Nie bądź śmieszny i żałosny. A w ogóle kto to jest ten twój pan Loranty ????

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Znają go w całej Polace a ty pytasz kim jest?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 99

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

(1992-1998) pracował w Wydziale Dochodzeniowo-Śledczym KRP Praga-Południe, następnie (od 1998) w Wydziale ds. Terroru Kryminalnego i Zabójstw KSP (przejściowo także w Biurze Operacji Antyterrorystycznych).

Jako dowódca Zespołu Negocjatorów Policyjnych Komendy Stołecznej Policji pracował przy ok. 50 porwaniach dla okupu; odpowiadał za negocjacje ze sprawcami wymuszeń, samobójcami.

Negocjator policyjny z certyfikatem Departamentu Stanu i FBI.

Był pierwowzorem postaci „Gebelsa” w filmie „Pitbull” Patryka Vegi.

Szacun!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101

Był odpowiednikiem Goebelsa z Pitbulla. A ty kim jesteś? Leszczem

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -