Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

22:06

To ojciec głupi i policja głupia?

A może ten co „ pomógł” dziewczynce to wcale nie obrońca?!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

22:41. Nie wiem dlaczego kierujesz do mnie te dziwne pytania? Skąd takie daleko idące wnioski i co najmniej niezrozumiałe? Masz jakąś nową koncepcję w temacie?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Nie rozumiem po co ludzie udostępniają post o tym zdarzeniu np.w Oslo albo w Gdańsku itd.robić sztuczny rozgłos zupełnie niepotrzebne

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Głupota. Facet uciekł do Oslo?

Cała historia to fantazja rozpuszczonej gówniary, która nie spodziewała się takiego obrotu sprawy. Nudno jej było, chciała zwrócić na siebie uwagę. Domniemany bohater, jest tak samo nieuchwytny jak sprawca. Za kilka dni sprawa ucichnie i po temacie. Afera na całą Polskę a to fikcja.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

No, tak czas i koszt pracy policji? Może do końca to niewymyslone, ale sam rysopis jest jak z bajki, serduszko, flaga. Tyle detali? Dziwne. Zresztą samo miejsce jest bardzo mało wiarygodne. Przecież tam zwykle jest mnóstwo aut, ludzi... Nikt nic nie widział.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jesli dziewczyna mowila prawde to nalezy znalezc goscia i wszyscy powinni pomoc ale jesli konfabulowala to te 10 tys ojciec powinien zaplacic za koszty operacyjne policji Tyle

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

pamiętacie jak matka Madzi kłamała o porwaniu, na początku wszyscy jej wierzyli, a co się później okazało.

najgorsze że takie sytuacje sprawiają że później policjanci nie wierzą prawdziwej ofierze, jak kilka razy mieli do czynienia z fałszywymi zeznaniami

Gość_keramzyt
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Francja poszło Niemcy poszło Wygwizdów poszło.Ostrowiec zaistniał w świecie

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

8:31 serio, poszło i poza granicę Polski czy żartujesz?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

08:35. Tym powinna się również zająć policja, komu tak zależy na nadaniu rozgłosu tej sprawie. Zaczyna być ciekawie, choć od początku jest wiele dziwnych zbiegów okoliczności.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Skoro przyjęli zgłoszenie to zapewne się zajmują.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Żeby jeszcze nie było tak, że rodzice będą musieli zapłacić za czynności operacyjne :/

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Wiecie jakie są teraz czasy , dzieci są bardzo roszczeniowe .... nie kupisz nowego gadżetu to nastraszą , że zgłoszą na policję ze się je bije bądz tez wymyślają inne historie . I niestety nie do końca biorą pod uwagę jakie są tego konsekwencje , rodzic ma przechlapane a samo dziecko trafia do placówki i wtedy dopiero dociera do główki co się zrobiło . W tych czasach rodzice czy tez nauczyciele nie maja za grosz szacunku ze strony młodzieży i dzieci . Nie można krzywo spojrzeć na dziecko bo zaraz może być z tego problem . Nie zdzwila bym się jeśli w tej sytuacji dziecko by wymyśliło historie aby jakieś korzyści mieć z tego ale tez nie mówię , ze tak jest na 100% .

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 66

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

no własnie ,zobaczymy final a napewno bedzie,jestem bardzo ciekawa.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

mam obawy, ze Policja już nic nie będzie się wypowiadać. Sprawa ucichnie.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

20:13 wówczas będzie wiadomo, że to wymyślone, poczekamy i zobaczymy. Mam nadzieję, że to wymyślone, zresztą brzmi naprawdę jak science fiction.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Czytam te komentarze i nie wierzę,ze to piszą dorośli ludzie. Może również napiszecie,ze w Ostrowcu nikt nie bije zony, nikt nikogo nigdy nie zabił, ani nikt nikogo nigdy nie zgwałcił. Ja temu dziecku wierzę. Mam nadzieję,ze sprawca zostanie złapany.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

21:04. Nie za dużo kryminałów czytasz? Zmień literaturę. Sprawa jest mocno zadziwiająca, jak i to, że ktoś bardzo dba o rozpowszechnienie wiadomości na ten temat nawet za granicą. Ciekawe, jaki ma w tym cel?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -