Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Dokładnie. Wykazując się odwagą i przytomnością umysłu na pewno pierwsze kroki obrońca powinien skierować na policję. A ojciec niedługo to chyba dalej podnosił będzie nagrodę ?

Tyle osób już się zaangażowało w tę sprawę i Kasandra ( ;)))))) ) i Pan Dariusz Loranty. Jest dobrze, będzie na pewno jeszcze lepiej. I jak medialnie. Ale cóż, temat też nie jest błachy. Trzeba chronić dzieci. Emocje dotykające spraw dzieci są wysokie, zawsze sięgają zenitu. Więc warto- gra warta świeczki.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

wychodzi na to że chyba nie było żadnej próby porwania

Gość_keramzyt
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie wiadomo keramzytu, policja/organy ścigania są od tego. Sprawa tam została zgłoszona i bardzo dobrze. Szum i hałas ewentualnie jakieś urywki polityczne wydają mi się zbędne.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

*ugrywki

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Zobaczymy jak temat się potoczy. Być może takie zdarzenie miało miejsce i ustali to policja :)

Może celowe działania kosztem promocji kilku osób, zaistnienie? Może media dodały coś od siebie?

Jeśli taka sytuacja w ogóle miała miejsce to miasto podobno jest monitorowane, znając godzinę i kilka skrzyżowań na podglądzie? Miał podmienioną rejestrację celowo nastawiony na cel?

Jeszcze trochę dziwne są te szczegóły podawane przez 11-letnią dziewczynkę. Zbyt szczegółowe. Był też niby świadek, który jej pomógł?

Jeszcze jedno osobiste spostrzeżenie co mi się bardzo nie podoba i dziwić się potem, że są porwania itd.?

Ojciec dziecka, pełen lans na profilu fb jak to bawią się na wycieczkach z całą rodziną. Przecież dla porywaczy tj prowokacja. Szkoła wpisana przez ojca na profilu fb: wyższa szkoła robienia hałasu hehe Może wiele wyjasniać?

Policja nie informuje o dochodzeniu ale jeśli takie zdarzenie miało zajście to dziwi mnie, że ta osoba nie została jeszcze przesłuchana. Być może była i zostało wszystko wyjaśnione i nie ma żadnych dowodów? Zwykłe nieporozumienie? Praktycznie na razie fakty są takie, że niby takie zdarzenie miało miejsce ale nie mamy świadka ani osoby, która w domniemanym przypuszczeniu miała porwać. Możliwe, że za parę dni sprawa sama przycichnie :) Może znajdzie się świadek albo już znalazł i nie chce się mieszać? ale nie znajdzie się sprawca itd. Ja mam już pewną teorię zakończenia tej sprawy ale skoro na razie jest ona na topie to niech będzie :) Teraz strach co niektórym będzie wyjść na miasto co mają czirokeza na głowie hehe

Co do filmiku na YT po wypowiedzi emerytowanego policjanta, negocjatora itd.. spodziewałem się czegoś interesującego to jak dla mnie nie ma w nim nic czego sam bym się nie domyślił. Liczę, jednak na coś więcej o korupcji w ostrowcu hehe Jeśli jednak kolejny filmik będzie miał podobny ciężar gatunkowy to proponuję wybrać się na ryby zamiast nakręcać kolejny cykl :)

Gość_Robin Hood
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Mam podobne zdanie jak gość_Robin Hood z 17:05 również w sprawie ujawnienia korupcji w Ostrowcu Św. przez Pana Lorantego. Choć gdyby na prawdę chciał zadziałać robotę ma na dwa najbliższe lata wyborcze. Czas pokaże o co chodzi, czy tylko o wybory czy o faktyczne oczyszczenie miasta z polityczno-biznesowego brudu, a może jeszcze o coś innego.

Jedno mnie zastanawia i niepokoi dlaczego, jako doświadczony policjant kryminalny najpierw o tym mówi. To nie może być przypadek:))

Gość_Alex
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Mój wpis z 17:27 dotyczy postu Pana Lorantego z 07:15 w którym pisze o przygotowywaniu materiałów na temat korupcji w Ostrowcu.

Gość_Alex
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 52

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Ciekawa jestem czy wypisywalibyście takie rzeczy gdyby chodziło o wasze dziecko.Latwo się pisze mówi gdy nie chodzi o waszych dzieci .Ja rozumiem dzieci maja w tym wieku rozne pomysły ale gdyby to był tylko wymysl dziecka to zrobiono by tyle hałasu? Teraz w rozne sposoby można zaistnieć w necie ale nie sadze żeby taka sytuacja była tylko dla ze tak ujmie rozglosu by zaistnieć tutaj.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Też mam przemyślenia, że nie powinno być ludzi z takimi strażami pracy i wiekiem na emeryturze a jak już są, nie powinni mieć prawa pracować do nabycia wieku emerytalnego.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pan z Irokezem znikł , wybawiciel znikł ,nikt nic nie widział koniec sprawy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czekam Panie Dariuszu na te materiały z korupcją w tle z Ostrowca Św. jak to pan zapowiedział w poście o 07:15

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

to się nie doczekasz.

to tylko medialny fakt

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Po czym wnosisz? Człowiek wygląda na bardzo wiarygodnego.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Dziecko może chciało nowy telefon , tableta itp narobiło szumu , teraz rodzice kupią nowy sprzęt żeby dziecku zrekompensować traumę ....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Oto męskie myślenie: dziewczynka na pewno coś wymyśliła, przekręciła zdarzenie, nie zrozumiała intencji mężczyzny itd. Jak dorośnie i ją zgwałcą to będzie tlumaczone, że od małego fantazjowała, jest niedojrzała i wogóle sama sobie winna!!!

To przerażajace jak łatwo z dziecka-kobiety uczynić winowajcę a z przestępcy ofiarę !!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Bardzo Pana szanuje !policjant z legendarnego wydzialu zabojstw z Ostrowca:-),bardzo sobrze sie Pana slucha.Pozdrawiam

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Rowniez Pana pozdrawiam.Madrze.

Gość_Ann
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

21:31. Ty też wyrokujesz, choć nie wiesz dokładnie jak było. Dobrze, że nie zahaczyłaś o aborcję, ale i tak ton Twojej wypowiedzi sugeruje, kto jest autorką tego wpisu. Ja też uważam, że dziecko może chciało dostać nowy tablet, a w tym wieku każdy sposób jest realny, aby osiągnąć upragniony cel. Powiedz mi, jak wytłumaczysz to, że dziewczynka wystraszona nie odjechała szybko na rolkach po zmianie świateł, a czekała na groźnego "pana" choć taka bardzo się go bała?Jeśli nie zgłosił się ten jedyny świadek zajścia, to dla mnie jest to wymyślona historia, a w jakim celu? Tym powinni się zająć policjanci i mam nadzieję, że rozwikłają zagadkę.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -