Dokladnie afera na pol Polski policja tv a teraz cisza
Właśnie. Zrobil rozwydrzony dzieciak aferę. Rodzice się przestraszyli bo każdy ma dzieci. A teraz cisza. Mam nadzieje ze za ta falszywa akcje odpowiednio odpowie rodzina gowniary. Haha przeciez gdzies w tym mieście monitoring sprawny jest. Ale pewnie ojciec te 10 tys policjii zaplacil ze sprawa ucichla
Ale fakt faktem takie 11 letnie podlotki nie wiedzieć czemu interesują mężczyzn
http://www.swietokrzyska.policja.gov.pl/dokumenty/zalaczniki/84/84-97483.png
Noi ....... każdy se może narysować.
A coś w sprawie wiadomo?
Każdy kosmita pasuje do tego portretu pamięciowego :)
5 miesięcy po zdarzeniu opublikowano portret pamięciowy.
Po prostu świetnie, tempo pracy zachwycające.
Właśnie , rozmach mają po 5 miesiącach się obudzić
najważniejsze żeby go dorwali
Mnie się wydaje, że dziewczyna wszystko zmyśliła. Na początku dużo szumu a teraz cisza a iświadek się nie odezwał. Ogólnie nikt nic nie wie.
podobny do bibera
Jesteś w stanie przypomnieć sobie twarz obcej osoby widzianej przed pięcioma miesiącami?
Z takim uchem...chyba tak
Chyba - znaczy ze nie potrafisz
Z pełnym szacunkiem dla osób tworzących portrety pamięciowe, ale ten facio nijak nie wygląda na ok. czterdziestolatka pomimo dwóch bruzd na czole. Na moje oko wyszedł ok. dwudziestolatek. Poza tym dzieci w tym wieku wszystkich dorosłych określają mianem starych. Pamiętam, gdy miałem 9 lat, na osiedlu zmarła sąsiadka mająca lat 19. Gdy się dowiedziałem o jej wieku stwierdziłem, że stara już była, to musiała umrzeć. Pomijając fakt, że ludzie z tak charakterystycznym wyglądem raczej nie ryzykują akcji w biały dzień, w środku miasta, a potem rozpływają się w powietrzu. Pamiętam też jaką w tym wieku miałem fantazję ja, moi koledzy i koleżanki i że wszystko w naszej wyobraźni mogło się wydarzyć. Aż szkoda, że ta cecha mija z wiekiem.