Czekam, kiedy antyNwo napisze, że UFO usiłowało porwać w Ostrowcu dziecko z bogatą, bujną wyobraźnią i nieodpowiedzialną.
https://www.o2.pl/artykul/6-letnia-polka-porwana-w-holandii-krzyczala-tak-mocno-ze-ja-wypuscili-6260648649754753a
I co dalej? Tata coś ucichł na fb, nagroda czeka, świadka który pomógł brak. Czy dziewczynka dalej konfabuluje?
nadal cisza, umilkli wszyscy
Powinni to odkręcić i przeprosić za wprowadzenie mieszkańców w stan psychozy i lęku.
Oj lubisz bajki lubisz
Co to znaczy bajki? Co było bajką? Gazety się rozpisywały, ojciec pisał apele na facebooku, tutaj na forum został założony wątek na ten temat i to było tak dla zabawy?To jest chyba zbyt poważna sprawa i ludzie mają prawo wiedzieć, co dalej z dochodzeniem, a ty to nazywasz bajkami?
Wcale nie masz ty prawa wiedzieć i ci twoi ludzie,ma prawo wiedzieć rodzina,a ty lubisz bajki.
To niech będzie po twojemu, że lubię "bajki" i chcę wiedzieć, jak ta bajka się skończyła, o której mówiła cała Polska. To miała być taka swoista promocja naszego miasta?
Czyli sugerując, że lubię bajki dajesz do zrozumienia, że to jednak była fantazja dziewczynki.
Właśnie, każda tego typu sprawa ma jakiś ciąg dalszy, a w tym przypadku martwa cisza. Dziwne, nie myślicie?
Dziwne to było już od pierwszego dnia. Przeczuwałam, że się tak skończy. Ot rozdmuchana sprawa do granic absurdu.
Ale jak tak można, bezkarnie angażować Policję, wprowadzać wśród ludzi nastrój strachu o bezpieczeństwo swoich dzieci, rozdmuchiwać w mediach, a teraz odwrócić się na pięcie i ani me , ani be, ani pocałujta wójta.
zlać pasem dupsko dziecku i finał
też myślę że wszystko sobie wymyśliła albo grubo podkoloryzowała tą sytuację
Gdyby dzieckiem, zaraz po zgłoszeniu domniemanej napaści zajął się psycholog, nie byłoby sprawy.
Dokładnie, jaki jest finał tej sprawy?. Chłop narobił rabanu na cała Polske i nagle zamilkł.
Czeski film. Nic nikt nie wie.