Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

12 49 a gdyby Cię jednak nikt nie porwał, zawsze możesz wyskoczyć do Dubaju. Po takim wypadzie zostanie Ci parę groszy, wspomnienia z jachtu a smak i zapach na całe życie :-)))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:38. To jest niezła propozycja. Widać, że mocno siedzisz w temacie. Możemy jechać obie, bo Ty masz już doświadczenie, jak widać, albo wyślij żonę, jeśli jesteś Alfonsio:)))))))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 166

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Gość

Dziś, 13:22

umiesz się ucharakteryzowywać aby mieć kolczyk rozpychający i samochód Subaru, który nie istnieje?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 165

hahahahaha tutejsze Okęcie! Dobre! Jakie miasto takie Okęcie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13 54 ja mieszkam trochę w innym kierunku od Ostrowca niż Dubaj, tutaj też spaduje mi manna z nieba :-))) ale pod koniec tyg do Ostrowca wpadnę także może zdecyduje się na porwanie Ciebie?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

14:02. Jak byś był tak łaskaw przedstawić stan konta. Tak rozumiesz, dla formalności. Po co mamy oboje tracić czas, jeśli konto masz mizerne, a ja za skromna nie jestem i umiem poszaleć:)))))))))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

14 48 lubię osoby które wiedzą czego chcą. Ja jednak rozrzutny nie jestem. Nie zarabiam na konsumpcji ale ciężką pracą, dlatego pieniądze szanuje one w zamian mi się odwdzieczaja tym że się rozmnażają :-))) Jest napewno bardzo wielu zamozniejszych panów niż ja którzy nie poskąpio grosza dla miłej kobiety :-)))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

15:26. To rozumiem. Liczą się konkrety, a jak się nie ma miedzi, to się na d.....e siedzi, a nie rozbija po Malediwach:)))))))))))))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 173

14:-2. Co ta manna robi? SPADYWUJE?:):)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 164

Haha gość 2:57 najlepszy komentarz :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

13:42. Bo to Twój komentarz? Rzeczywiście ubaw po pachy i kokardy razem. Długo nad tym myślałeś?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

W USA urząd koronera potwierdził otrucie adoptowanego z Polski dziecka i pobranie jego narządów do przeszczepów. W Belgii podnoszone są zarzuty udziału polityków i wymiaru sprawiedliwości w wykorzystywaniu i mordowaniu dzieci.

http://wolnespoleczenstwo.org/dokumenty/posts/2018-06-06-lubelscy-sedziowie-ukrywaja-los-michalka/

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty, jak zwykle spiskowe teorie powstania wszechświata. To jest tak, jeśli ktoś w śmietniku internetowy szuka tego, co zgadza się z jego wizją rzeczywistości i żyje we własnym matrixie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czytałeś artykuł? to nie jest byle śmieciowiec tylko zajmują sie tematem od dawna. Musze cie zmartwić, MATRIX to był niestety film dokumentalny.

antyNwo
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Niestety film dokumentalny",. "Matrix"? Film dokumentalny, czyli oparty na faktach?? Na prawdę??

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 179

A ty tak poważnie? Bo wydaje mi się, że bardziej dokumentalny był Czerwony Kapturek...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przecież to antyNwo...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 178

A ten znowu odlatuje...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -