Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Ilość postów: 217 | Odsłon: 14449 | Najnowszy post
  • Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Moje ogólne refleksje w sprawie rzekomego porwania 11-latki - zapraszam na YouTube

Gość_Dariusz Loranty
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

Gość_Dariusz Loranty
      Zgłoś
      Odpowiedz

Szanowny panie Dariuszu. Ładnie zrobiony filmik. Probsy za ten stoliczek na książkę.

Podoba mi się to wykonanie. Coś jak Gadowski z tą filiżanką i łykiem płynu na początku felietonu.

Tylko bardzo pan macha tą książką.

Ale było by fajne i przynajmniej przezemnie mile widziane, gdyby Pan komentował regularnie takie wydarzenia z Ostrowca. Oj chętnie bym zasubował i lajkował :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dzięki za komentarz, przygotowuję kilka cięższych gatunkowo materiałów na tematy ostrowieckie, między innymi z wątkami korupcyjnymi w tle, ale muszę jeszcze sprawdzić pewne informacje u moich warszawskich informatorów. Zrobimy z tego stały cykl. Powiem to, o czym nie odważą się powiedzieć/napisać żadne ostrowieckie media.

Gość_Dariusz Loranty
          Zgłoś
          Odpowiedz

Brawo, czekamy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 60

Odp.: Mój komentarz w sprawie domniemanego porwania 11-latki

czyli promocja nazwiska przed wyborami ruszyła??? a z jakiej to frakcji będzie pan startował i co poza tymi filmikami zamierza pan zaproponować wyborcom z O-wca?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Promocja nazwiska trwa nieustannie, na razie oferuję filmiki - są lepsze niż puste obietnice.

Gość_Dariusz Loranty
              Zgłoś
              Odpowiedz

Super riposta Panie Dariuszu :-)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

No i....?

Jeśli nawet dziewczynka konfabulowala to i tak trzeba tego człowieka zatrzymać i przesłuchać!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Też miałam takie spostrzeżenia jak Pan że dziecko mogło przerysować postać .Irokez kolczyk złoty ząb ,przejście dla pieszych potem przystanek .Dziwne to wszystko.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Mogło być tak, jak pan mowi, ale niewątpliwie trzeba zbadać te sprawę. Mogły być tez zupełne inie motywy rzekomego sprawcy - niekoniecznie pedofilia, jak większość z nas zakłada, lecz np. porwanie w celu uprowadzenia dziewczynki i wywiezionia jej za granicę. Nie ma się co sugerować tym, że to Ostrowiec i takie rzeczy się tu wcześniej nie zdarzaly. Sprawca tez nie musi byc z Ostrowca.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Czytając i analizując sytuację też mam pewne sugestie dotyczące wiarygodności zdarzenia...ale..

Gość_mirecki
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziewczynka, być może, chciała się poczuć zauważona tylko.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A świadek?Który pomógł dziewczynce?Przecież zatrzymał napastnika,nie zauważył jak wygląda?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

i tu właśnie tkwi sęk...bo jeśli ojciec oferuje nagrodę ,a "domniemany" przechodzeń uwalnia z rąk -tu tez użyję cudzysłowia-"porywacza"-chyba byłby zainteresowany nagrodą i zgłosił by się jako świadek- na pewno jego zeznania były by wiarogodniejsze niż "zszokowanej" 11 letniej dziewczynki ,która ochłonęła dopiero na Siennieńskiej,a prawie szczegółowo opisuje rysopis sprawcy- coś mi tu nie pasi- a może szczegóły jak to bywa dla dobra śledztwa są nie podawane.Ot i cała filozofia zdarzenia w moich oczach.

kost@
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Do postu z 07:15 Pana Dariusza Loranty: jesli Pan to zrobi to na prawde bedzie to wielka sprawa. i szansa na odrodzenie dla tego skorumpowanego miasta.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Często dzieci robią coś w celu zwrócenia uwagi .To skrzyżowanie o tej godzinie jest pełne samochodów .niemożliwe żeby takie sceny rozgrywały się i nikt nic nie widział.Może dziewczynka po prostu wjechała w tych rolkach pod koła komuś a on ją najzwyczajniej w świecie opierniczył.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Wydaje mi się ze zbyt dużo szczegółów podaje dziewczynka biorąc pod uwagę fakt ze rzekomo ze strachu zamknęła oczy .A tu tyle szczegółów kolczyk ,Irokez ,srebrny ząb ,cwiek w brwi nawet podano w której brwi,buty bodajże NIKe ,czerwony znaczek z przodu auta ,wiele tego jest.Ja dorosła kobieta w chwili napaści bądź w takiej syt.Chyba z nerwów mogłabym tylko podać kolor samochodu.Nie oceniam ,pisze tylko jak ja to widzę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -