Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: Mój 17-letni syn wpadł. Mam 36 lat, będę babcią

Jak się wnuczka urodzi to pilnuj jej już w przedszkolu aby nie poszła w ślady babci i tatunia.Dzieci są kumate,po przedszkolu musisz obowiązkowo codziennie prowadzić za rączkę do podstawówki i po szkole do domciu.Prawie pewny start dzieciaka w podstawówce w te sprawy.Poważne sprawy babciu przed Tobą.

Gość_oli
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

no a ty ile miałas jak wpadlas, tyle samo wiec co chcesz od syna ,poszedł w ślady mamy.

Gość_mamuśka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Mój 17-letni syn wpadł. Mam 36 lat, będę babcią

Dostanie 500plus

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Czytam te wpisy i ogarnia mnie przerażenie!Ludzie 21 wiek takie rzeczy się zdarzają,ale nie o synu tej pani,tylko o was teraz mowa...patologie to wy tworzycie wypisujac tak dolujace i z domyslu nie cenzuralne slowa...czy komus z negatywow nie przyszlo do glowy,ze moze pani oczekiwala poprzez forum jakiegos wsparcia?psychicznego?zycie naprawde plata rozne figle,was tez moze spotkac to samo,czy to jej wina jaka ma rodzinę jaka jest skoro nigdy nie miala wsparcia podstaw mobilizacji do bycia innym.Czy my wszyscy zyjemy w systemie jakiegos schematu?empatia sie klania jak nic...życie naprawde bywa krotkie czasem az za krotkie i wartalo by szanowac drugiego czlowieka to tyle w temacie....Dziecko to najpiekniejszy dar....niczemu nie winne teraz jemu trzeba stworzyc normalna rodzinę i to co najlepsze by mialo poczucie bycia kochanym,zadbanym....:(i nie wazne ile i z kim sie ma dzieci...wazne by byly szczesliwe do granic mozliwosci....

Gość_Mama
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mądre słowa :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

BRAWO gossc mama madre slowaa natym forum zeby poczuly sie lepiej to trza dokopac komu .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Sama wczesnie zaczelas, a synowi sie dziwisz? Szkoda, ze wlasny blad nie nauczyl cie, zeby dac jakas edukacje wlasnemu dziecku

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

I znowu to samo, żal.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Gratulacje ;-) To co dziś się wydaje koszmarem i szokuje, po urodzenia dziecka spowszednieje. I może się stać naprawdę szczęściem babci ;-)

Moze to pomoże twojemu synowi szybciej dojrzeć i wytrzeć mleko matczyne spod nosa.

Jedna rada. Pomagaj, ale nie rozwiązuj problemu i nie przejmuj na siebie za młodych rodziców. Skoro są dorośli by zajść w ciążę, muszą dojrzeć do wychowywania dziecka.

Nie załamuj się, jeszcze tak źle nigdy nie było, by z tego coś dobrego nie wyszło!

Tennessee
      Zgłoś
      Odpowiedz

to się ciesz że bd babcia

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Co to za słowo "wpadł" ?? Wpaść to można do studni. Twój synek będzie ojcem a Ty babcią.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kobieto to co zrobilas swojemu synowi to on ci nigdy nie wybaczy pisząc takie bzdury na forum gdyz sprawy rodzinne to sie rozwiazuje w rodzinie lub probuje ich sie rozwiazac a ty piszesz na forum takie bzdury ze az nie chce sie tego czytac a czego oczekujesz od spoleczenstwa forum bredni, szkalowania, wysmiewania, i czego jeszcze- proponuje zamknji ten watek i rozwiaz ten problem w rodzinie bedzie najlepjej pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -