Moderatorze! Czy mógłbyś szybciej weryfikować wątki i komentarze? bo w takim pośpiechu to się prędzej doczekam śmierci niż weryfikacji wątku czy komentarzu! :)
jak nie daje rady z nawałem roboty to niech zmieni robote i zwolni miejsce komuś kto chce pracować!dziwna taktyka z tymi postami,pół dnia i nima,1 dzień i nima posta,albo kasuje nowo założone wątki z postami a wstawia inny wątek na ten sam temat a posty przenosi do nowego
Pisałem to kilka razy jeżeli ktoś często przegina opóźnione ma wątki ,nie daję nic zmiana IP na inne ,być może to kwestia ciasteczek .
Jeżeli piszesz jako zalogowany i anonim też najczęściej jest blok ,zwłaszcza jak się to dzieje w jednym temacie .
Generalnie wcześniej Vectra miała mało adresów i to był problem jak ktoś przeskrobał lecieli wszyscy z tym samym IP .
Ostatnio za wymianę "miłych " uprzejmości z kilkuimiennym z Vectry miałem kilkugodzinny poślizg ,max poślizg był ponad dobę :) .
Czasem paradoksalnie pokazują sie posty anonimów a zarejestrowanych nie ale to jeden z dziwnych zwyczajów na tym forum ,generalnie wielu się zarzeka ,że ostatni raz a wciąż są :) .
szkoda waszego wysiłku Admin uparł się na taka moderację i żadne argumenty do niego nie trafiają .Tak ustawił stronę i raz zbanowany post niezgodny z regulaminem w/g jego mniemania kolejne nawet dobre będzie blokował automatycznie a wiadomo ,że nie będzie siedział na okrągło przy kompie by weryfikować na bieżąco ...i to cały urok tego forum
panie admin,czemu wątek założony wczoraj o 22 nie wszedł jeszcze na forum,a wątek załozony dziś po 15 na temat gazu w aucie już jest,pewnie dlatego ten pierwszy nie wszedł bo dotyczy nowej inwestycji p.Lichoty,a wyświetlenie go może wzbudzić sporo niezdrowych wpisów,tak?czy nie
mało tego moderator nie odpowiada na maile.
jestem zniesmaczony ;-]
co jak takiego napisałem,że to tyle trwa?
panie moderator,weź no pan wstaw te wątki o nowej galerii na aleii co ma być,nie bój się pan tego co kupił ziemie i tam będzie nam nowy przybytek budował,odwagi!
Napiszcie petycję do właścicieli o zatrudnienie innej osoby na miejsce moderatora. Gość ewidentnie działa na szkodę tego forum.