dziś jadłem pizze z mobilnej i jest ohydna!!!zero smaku pierwszy i ostatni raz tam zjadłem i żeby była jasność nie jestem z żadnej konkurencji
A dzisiaj też byłem , jadłem i mi bardzo smakowała. W smaku duzo lepsza niż w kilku innych pizzeriach.
No skoro tam pracujesz, to bardzo ładnie, że znowu byłeś. Miło, kiedy ktoś chodzi do pracy.
eh zamawialem dzisiaj pizze mobilna i znalazlem w niej wlosa... nigdy w zyciu tak sie nie brzydzilem, wszystko musialo pojsc dla psa. ja tam nie chce miec z tymi ludzmi nic wspolnego
Poniższy tekst jest niewidoczny, a szkoda:
Byłem dziś.
Do wyboru 2 rozmiary pizzy: ok 23 i 35-40 cm. Kelnerka nie potrafi określić wielkości w cm. Zamówiłem 1 z menu i własną kompozycję.
Czas oczekiwania w normie (ok 15 min.) - brak ruchu w lokalu. Pizza podana na papierowym talerzyku. Sztućce dostałem dopiero po upomnieniu się o nie.
Sos czosnkowy w pojemniku plastykowym. Bardzo rzadki. Jego smak to jogurt naturalny z ziołami. Czosnek faktycznie świeży ale jego ilość bardzo mała. Sos o takiej jakości powinien być gratis.
Ciasto twarde. Z wierzchu ciemne z dołu blade. Jego smak nie powala na kolana.
Sera bardzo mało. Innych składników w miarę dużo. Cebula niedopieczona. Kurczak wędzony okazał się wędliną.
Ceny niestety wysokie. Za tą jakość pizzy i te rozmiary niestety za wysokie. Dodatkowe ciasto na pizzę 23cm 3zł a 35cm 5 zł. Przy koszcie produkcji 30-50 gr to bardzo wysoka cena.
Ogólna ocena: 4/10 więcej tam nie zjem
PS. Opinia znajomych podobna ale pewnie sami napiszą tu kilka słów.
Heh, ciekawe co piszecie o tym ciescie. Pamietam jak bylem jeszcze w Ostrowcu, zamawialem czesto z Jokera albo tez Primo i tam sie pytali czy chce na cienkim czy na grubym ciescie a cena byla jednakowa bez wzgledu na grubosc. Cienko cos to widze, przy tak ogromnej konkurencji robic takie zalosne zagrywki?
Przygnębiające jest to, jak zamerykanizowane jest nasze społeczeństwo...
Zadowala nas jedynie gargantulicza porcja jedzenia, z kiepskich składników i za małe pieniądze. Nasze żołądki traktujemy jak śmietnik, do którego wrzuca się to wszystko. Nie dziwne, że jest coraz więcej ludzi z nadwagą.
Wiem, jak to jest - chce się za małe pieniądze zjeść i się najeść, ale nie dla samego smaku, ale dla wyjścia z domu, spędzenia czasu ze znajomymi i zapchania żołądka. Zjedlibyście coś normalnego, a nie tylko ta pizza i pizza. Zróbcie jakiś pożytek ze swoich mózgów!
Społeczeństwo jest takie jak zarobki, też bym wolała codziennie jeść w dobrej restauracji, w której gotują najlepsi kucharze z najlepszych składników, siedzieć w pięknie urządzonym lokalu a do tego słuchać gry orkiestry smyczkowej na żywo.
Jak już się decyduję na pizzę która jest szybkim i prostym jedzeniem to oczekuję, że będzie też w rozsądnej cenie.
jak będę chciała wydać więcej to wybiorę się do dobrego lokalu a nie na pizzę czy inne fast foody.
a podczas wyjścia ze znajomymi jedzenie to sprawa trzeciorzędna,rozkoszować się jedzeniem wolę w samotności lub z partnerem ;)
te cenne rady zostaw dla siebie i swoich dzieci, kim ty w ogole jestes zeby mowic innym co maja robic ze swoimi zoladkami? no wlasnie - nikim.
Superrrrrrrrrr polecam naprawde warto
w sobote degustacje beda w mobilnej mam nadzieje ze bedzie przepysznie jak zawsze .
My zamawiamy tylko w Mobilnej zawsze pyszna!!! Ale kazdy ma swoj gust...
my nigdy nie zamawiamy z mobilnej bo jest najgorsza!!! no ale kazdy ma swoj gust..
Byłam na rozmowie w Mobilnej. 5 zł netto/h. Ok. 150 godzin w miesiącu. Do obowiązków należy m.in obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, w razie potrzeby pomoc kucharzowi, zamiatanie mycie podłogi i czyste stoliki. Za 750 zł podziękowałam.......
dzieki za taka odp. 18:11,czesto pojawiaja sie oferty z mobilnej,teraz wiem dlaczego... kurcze jaki teraz jest wyzysk, masz spelniac 10funkcji-kelnerka,sprzataczka,kasjerka,kucharka,a placa jak za1/3 etatu ,wtydziliby sie! przeciez nie raz idac do tesco widac ,ze interes mimo sredniej pizzy kreci im sie niezle, wiec nie powinni byc takimi sknerami,przeciez kazdy chce godnie zyc ,a nie tyrac za grosze