Ej a słyszeliście że Mobilna jako jedyna ma dowóz do 22 na tygodniu?? ostatnio zamawiałem i za 10 dziesiąta i pięć po już był dostawca:) pizza cieplutka i pyszna:) a co do dostawcy... TO KOBIETA!! strasznie mnie to zaskoczyło:) ale pozytywnie:)
No to w wielu innych masz aż do 23 np. Margherita. A w Dolce Vita masz aż do 24. 22.00 to standardt w pozostałych także nie masz się czym chwalić szefie.
... na tym wątku też widzę, że konkurencja w kompecie :)
Jedno dobre słowo o mobilnej - i juz wielka afera :D
a ja wczoraj byłam w Tesco i w mobilnej pustka,zamówiłam pizze w jokerze i musiałam czekać godz tyle zamowien bylo.wiec wszystko mówi samo za siebie
i wcale nie jako jedyna ma dowóz do godz 22
a właśnie że jako jedyna, bo reszta pizzerii dowozi znacznie dłużej :)
A'propos też wozi do 22.Zresztą najadanie się na noc jest niezdrowe!A później dziwota,że same tłuściochy łażą po ulicach
Dzisiaj też byłem w mobilnej, bardzo dobra pizza, miła obsługa i przyjemny lokal.
Widzę, że do mobilnej chodzą tylko użytkownicy sieci Play (P4) i tylko oni wychwalają ją pod niebiosa. Oj, nieładnie, nieładnie.. Dział ogłoszeń jest od tego.
Jakim cudem do22 jesli lokal zamykaja o 21
Zbyniu to kobieta Cię tak strasznie zaskoczyła. Mnie by tez zaskoczyła, bo to dziwne zjawisko.
w jakich godzinach lokal czynny i jakie rozmiary poza tym 38 cm?
poza 38 jest chyba tylko 12, mobilna to najgorsza pizza w ostrowcu, 30zl za placek 30cm gdzie nie ma zadnych dodatkow, zalosne, nigdy tam nic nie kupie
dizzy81 nie pytaj o mobilną na tym forum, i tak dowiesz się tylko negatywnych rzeczy bo tu siedzi tylko konkurencja :)
A nie daj boże jeżeli piszesz z Play - bo wtedy od razy Cię zbesztają.
Lepiej wybierz się przy okazji sam do mobilnej albo zadzwoń.
ooo witamy szefostwo mobilnej pizzy "panią" Renatę. Podpowiem wam coś: róbcie pizze na ostrowieckie warunki, czyli DUŻĄ dla DUŻYCH chłopców, z jakimiś składnikami, i nie ceńcie 1/10 kostki droższy i łyżki mąki na 10zł (GRUBE CIASTO) jesteście póki co mega żałośni :).
w mobilnej chodzi o to, że jest to inna pizzeria od całej reszty. O tym można poczytać tutaj http://www.mobilnapizza.pl/o-nas najlepsze w mobilnej jest to, że można się najeść a nie tylko zapchać, a najgorsze, że nikomu nie wystarczy pieniędzy żeby móc się nią najadać dość często:O
"w mobilnej chodzi o to, że jest to inna pizzeria od całej reszty"
noooo. jest inna od reszty. Odstaje od innych i jest najgorsza. Rzeczywiście jest inna.