bylem na zakupach w tesco i byla degustacja mobilnej pizzy w galerii powiem wam ze przepis na piize i na ciasto to maja znakmity te panie co podawaly pizze mowily ze w sobote bedzie kolejna degustacja ale tylko dla najmlodszych pizzy czekoladowej. Pizza normalna znakomita ale osobiscie jestem ciekaw pizzy czekoladowej hmm..
chcialbym zeby ta mobilna wypalila, poki co w ostrowcu istnieje TYLKO joker, nic innego sie nie liczy :/
prawdziwa pizza ma mieć cienkie ciasto i powinna być wypieczona a nie surowa czyli ta mobilna może być extra
w jakich godzinach lokal czynny i jakie rozmiary poza tym 38 cm?
poza 38 jest chyba tylko 12, mobilna to najgorsza pizza w ostrowcu, 30zl za placek 30cm gdzie nie ma zadnych dodatkow, zalosne, nigdy tam nic nie kupie
Superrrrrrrrrr polecam naprawde warto
aha i tym ze polecasz primo, gdzie z pizzy wylewa sie wody i "nic nowego" gdzie skladnikow trzeba szukac mikroskopem pokazales, ze nigdy nie jadles dobrej pizzy wiec zamilcz.
woda to ci się z głowy chyba wylewa, a mikroskopem to ty wiesz czego i gdzie możesz u siebie poszukiwać, natomiast "zamilcz" to możesz mówić do członków swojej rodziny prostaku
Oj Grzesiu co Ty wypisujesz? Ta mobilna jeszcze nie działa, a Ty zajzałes przez szybkę lub zamknięte drzwi i już wiesz co jesz? a ile razy już tam jadłeś?
jadlem tylko na degustacji podeszla do mnie bardzo sympatyczna pani i mnie poczestowala byla bardzo mila i to mi sie podoba kultora osobista przedewszystkim. zreszta spekulancji poczekajcie do otwarcie chyba 10ma byc bo ulotke dostalem a niepiszcie glupot takich jak slyszalas ze spieczona itd wiecie co to poczta pantoflowa? jeden powie tak drugi przeksztalci itd piata osoba to juz wogole co innego uslyszy chcesz sie przekonac jak bedzie to idz sproboj i sprawdz bo plotki sa warte tylko tych sasiadek w oknach.