Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mobilna diagnostyka auta Renault Megane 1.4, 1998 r. - gdzie w Ostrowcu?

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1134 | Najnowszy post
  • Mobilna diagnostyka auta Renault Megane 1.4, 1998 r. - gdzie w Ostrowcu?

Poszukiwany mobilny elektronik do Renault Megane I 1.4 1998r.Chodzi o podjazd pod auto podłączenie pod komputer, i diagnozę,gdyż auto nagle nie chce się uruchomić.Jaka cena i jakieś namiary?Może ktoś wie?

Gość_zainteresowany
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Mobilna diagnostyka auta Renault Megane 1.4, 1998 r. - gdzie w Ostrowcu?

Najpierw to podstawowe rzeczy czy jest iskra i czy paliwo dochodzi to można sprawdzić bez kompa. Jak to wszystko ok to moze immo padło

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Mobilna diagnostyka auta Renault Megane 1.4, 1998 r. - gdzie w Ostrowcu?

Nie znam się na mechanice,a po drugie to do sprawdzenia iskry itp jest potrzebna druga osoba.Wolę zapłacić fachowcowi,niech ustali co i jak i będzie wiadomo jaka przyczyna i co ewentualnie wymienić.Ps.Immo raczej ok dioda nie miga.

Gość_zainteresowany
        Zgłoś
        Odpowiedz

Czyżby nie było nikogo z Ostrowca,kto ma program i mógłby podjechać i zdiagnozować problem?

Gość_zainteresowany
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Mobilna diagnostyka auta Renault Megane 1.4, 1998 r. - gdzie w Ostrowcu?

Jak kreci rozrusznik ale nie zapala do sprawdzenia czujnik polozenia walu lub wtyk przy nim.

Gość_mk
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wygląda na to ,ze wszyscy mechanicy diagnozują wyłącznie tylko u siebie w warsztacie.Ale jak podjechać, jak auto nie chce się uruchomić?

Gość_zainteresowany
            Zgłoś
            Odpowiedz

Trzeba zaholować do warsztatu-zapłacić za holowanie.Później za diagnozę,i na końcu znowu za holowanie z powrotem.Koszt całości oceniam na jakieś 200zł,albo nawet i więcej))

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja oceniam z diagnostyka i naprawa na miejscu,holowaniem itp na jakieś 800zł-na poważnie..

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Czy ktoś jest w stanie naprawić za mniej niż 1000zł?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Mechanicy nie siedzą na forum i nie szukają klientów - szczególnie Ci dobrzy.

Do mnie nie raz Waldek Banda podjechał i zrobił co trzeba, podobnie Bartek Gruszka.

Zadzwoń do mechanika i się umów - podjedzie i zrobi co trzeba, a nie piszesz na forum.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dzięki za porady.W końcu zdobyłem nr.do elektronika,który jest właśnie mobilny i diagnozuje usterki na miejscu u klienta-nie trzeba nigdzie holować itp.

Gość_zainteresowany
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mi jeszcze żaden mechanik nie powiedział "przyholuj zobaczymy" - zawsze podjezdzaja, ale nie zawsze od reki ;-) zależy gdzie i co... Np umawiamy się na następny dzień ma dana godzinę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć mechanika w Ostrowcu,który podjedzie do klienta celem podpięcia pod komputer.Popytajcie się w kilku warsztatach i będziecie wiedzieć,że w większości właśnie nie podłączają kompa u klienta,tylko trzeba podjechać do warsztatu osobiście.Może ja akurat tak trafiłem,ale spotykałem się raczej z odmową jednak.

Gość_zainteresowany
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę