Poco czcic kogos za kogo bylo zle?zreszta tak jak teraz.Po nowym roku dopiero bedzie cyrk jak wszystko pojdzie w górę 100%
jesteśmy zawsze tam gdzie nasz bodzechów gra aeeejjjjjaaaaoooo hej jandar gollll
Fajna inicjatywa :) Polezę.. Mam nadzieję że nie będzie żadnych zadym :)
marsz do bodzechowa
Czy ta mobilizacja to na stalówke?Bo przecież nikt poważny na farbowańców z okręgówki nie pójdzie.
smieszni jestes kszoki
To dobrze ,że kibice kultywują tradycje patriotyczne ,ale z tym piłkarskim hitem to delikatnie mówiąc spora przesada.
Liga w której gra KSZO 1929 to wielka kopanina.
Udało mi się zmobilizować kilku znajomych
Niecałe 3 i pół godziny do meczu. Czas powoli leci...
Kochani kibice jak to z wami jest, z jednej strony patriotyzm chwalebny a z drugiej http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/skrojenie-flagi-podczas-meczu-kszo-mks-busko-zdroj/
Pismen dlaczego na obchodach święta niepodległości w Ostrowcu nie było posła z OSTROWCA pana Pacelta?
Jakie pytanie?
Jak w takim razie wasze Stowarzyszenie zareagowalo na fakt "skrojenia" flagi - oddaliscie, przeganiajac "wyrodna owce" czy wrecz tak jak nalezalo doprowadziliscie osobe na policje.
Nie stowarzyszenie jest od łapania przestępców tylko służby porządkowe do spółki z policją. Gdzie byli, gdy "kibol" przez nikogo niepokojony przebieg całą długość boiska, zdarł flagę gości z ogrodzenia i nikogo niepokojony wrócił tą samą drogą z powrotem? Cała "akcja" trwała około minuty, a reakcja służb porządkowych - zerowa. Dopiero jak w ostatniej minucie wyczyn starszego kolegi chciał postanowił skopiować gówniarz na oko z 5-6 klasy podstawówki, dzielni porządkowi schwycili go za kark i odprowadzili pod sektor, gdzie słysząc "zostaw kibica, hej k..., zostaw kibica" wypuścili go.
A najważniejsze jest, żeby zdobyć flagę i chwała Zdobywcy ;)
Nigdzie nie napisałem "Nie widzialem, nie slyszalem, nie wiem", tylko po prostu nie należy to do naszych obowiązków. Przeczytaj uważnie moja poprzednią wypowiedź.
Nie jest też w naszym interesie pokazywanie czegokolwiek mieszkańcom, bo niczego nie robimy na pokaz. Wszystko co robimy robimy dla siebie i dla naszego środowiska, całkowicie bezinteresownie zresztą. Wiem, że pewnie jest to dla Ciebie ciężkie do pojęcia.
Wskaż mi też co należy do "obywatelskiego obowiązku" i gdzie jest to wyartykułowane.
A czy wczoraj był "pusty stadion"? Heh - na pewno więcej niż na SSA :)
PS: jesteśmy ani mniej, ani bardziej ucywilizowani niż każdy inny obywatel RP jak chociażby Ty hipokryto.
Ech... Ludzie, ludzie... Kolejny raz zadaje sobie pytanie - jeżeli nie dotyczy was ten temat, nie podoba wam się ta sytuacja, nie jesteście w to zamieszani, nie znacie tego środowiska, to ja się pytam - po co to wszystko wypisujecie? Jak mnie coś nie dotyczy, coś mi się nie podoba, to przymykam na to oko i się nie odzywam na forum... Oczywiście, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie - ale kulturalnie, nikogo nie obrażając, nie rozpisując się - jeden porządny post na prawdę wystarczy! Ja jestem zainteresowana życiem kibicowkim w naszym mieście, nigdy nikomu nic złego nie zrobiłam, a muszę czytać całe litanie oskarżeń... Nie wszystko mi się podoba, no ale ludzie - opamiętajcie się! Wszystkich chcecie równać z błotem...