Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mobilizacja na 11.11.11 r.: Hit rundy jesiennej + marsz pod pomnik Marsz. Józefa Piłsudskiego

Ilość postów: 21 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum oraz posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Mobilizacja na 11.11.11 r.: Hit rundy jesiennej + marsz pod pomnik Marsz. Józefa Piłsudskiego”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 2

Odp.: Mobilizacja na 11.11.11 r.: Hit rundy jesiennej + marsz pod pomnik Marsz. Józefa Piłsudskiego

Poco czcic kogos za kogo bylo zle?zreszta tak jak teraz.Po nowym roku dopiero bedzie cyrk jak wszystko pojdzie w górę 100%

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Mobilizacja na 11.11.11 r.: Hit rundy jesiennej + marsz pod pomnik Marsz. Józefa Piłsudskiego

jesteśmy zawsze tam gdzie nasz bodzechów gra aeeejjjjjaaaaoooo hej jandar gollll

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Fajna inicjatywa :) Polezę.. Mam nadzieję że nie będzie żadnych zadym :)

Pathfinder
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

marsz do bodzechowa

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Czy ta mobilizacja to na stalówke?Bo przecież nikt poważny na farbowańców z okręgówki nie pójdzie.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

smieszni jestes kszoki

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

To dobrze ,że kibice kultywują tradycje patriotyczne ,ale z tym piłkarskim hitem to delikatnie mówiąc spora przesada.

Liga w której gra KSZO 1929 to wielka kopanina.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24
    Treść posta czasowo wyłączonego z wyświetlania jest niedostępna.
    Ten post został czasowo wyłączony z wyświetlania. Zostanie przywrócony do wyświetlania, jeśli jest zgodny z Zasadami Forum. Kiedy post zostanie przywrócony do wyświetlania?
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Udało mi się zmobilizować kilku znajomych

mirekz44
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Niecałe 3 i pół godziny do meczu. Czas powoli leci...

Gość_wolfgang
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Kochani kibice jak to z wami jest, z jednej strony patriotyzm chwalebny a z drugiej http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/skrojenie-flagi-podczas-meczu-kszo-mks-busko-zdroj/

Gość_pismen
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Pismen dlaczego na obchodach święta niepodległości w Ostrowcu nie było posła z OSTROWCA pana Pacelta?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Jakie pytanie?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Jak w takim razie wasze Stowarzyszenie zareagowalo na fakt "skrojenia" flagi - oddaliscie, przeganiajac "wyrodna owce" czy wrecz tak jak nalezalo doprowadziliscie osobe na policje.

Gość_pismen
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

Nie stowarzyszenie jest od łapania przestępców tylko służby porządkowe do spółki z policją. Gdzie byli, gdy "kibol" przez nikogo niepokojony przebieg całą długość boiska, zdarł flagę gości z ogrodzenia i nikogo niepokojony wrócił tą samą drogą z powrotem? Cała "akcja" trwała około minuty, a reakcja służb porządkowych - zerowa. Dopiero jak w ostatniej minucie wyczyn starszego kolegi chciał postanowił skopiować gówniarz na oko z 5-6 klasy podstawówki, dzielni porządkowi schwycili go za kark i odprowadzili pod sektor, gdzie słysząc "zostaw kibica, hej k..., zostaw kibica" wypuścili go.

Gość_...
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

A najważniejsze jest, żeby zdobyć flagę i chwała Zdobywcy ;)

Lucyferus
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Nigdzie nie napisałem "Nie widzialem, nie slyszalem, nie wiem", tylko po prostu nie należy to do naszych obowiązków. Przeczytaj uważnie moja poprzednią wypowiedź.

Nie jest też w naszym interesie pokazywanie czegokolwiek mieszkańcom, bo niczego nie robimy na pokaz. Wszystko co robimy robimy dla siebie i dla naszego środowiska, całkowicie bezinteresownie zresztą. Wiem, że pewnie jest to dla Ciebie ciężkie do pojęcia.

Wskaż mi też co należy do "obywatelskiego obowiązku" i gdzie jest to wyartykułowane.

A czy wczoraj był "pusty stadion"? Heh - na pewno więcej niż na SSA :)

PS: jesteśmy ani mniej, ani bardziej ucywilizowani niż każdy inny obywatel RP jak chociażby Ty hipokryto.

kibiceKSZOcom
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

Ech... Ludzie, ludzie... Kolejny raz zadaje sobie pytanie - jeżeli nie dotyczy was ten temat, nie podoba wam się ta sytuacja, nie jesteście w to zamieszani, nie znacie tego środowiska, to ja się pytam - po co to wszystko wypisujecie? Jak mnie coś nie dotyczy, coś mi się nie podoba, to przymykam na to oko i się nie odzywam na forum... Oczywiście, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie - ale kulturalnie, nikogo nie obrażając, nie rozpisując się - jeden porządny post na prawdę wystarczy! Ja jestem zainteresowana życiem kibicowkim w naszym mieście, nigdy nikomu nic złego nie zrobiłam, a muszę czytać całe litanie oskarżeń... Nie wszystko mi się podoba, no ale ludzie - opamiętajcie się! Wszystkich chcecie równać z błotem...

Gość_ona
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 14 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę