Mobilizacja na 11. listopada!
- 12:00 hit rundy jesiennej - KSZO Ostrowiec podejmuje vice-lidera - AKS Busko
WSTĘP WOLNY!
- 14:00 kibicowski marsz niepodległości spod stadionu KSZO pod pomnik Marszałka Józefa Piłsudskiego w Parku Miejskim.
Zachęcamy do uczestnictwa w tych wydarzeniach wszystkich CHĘTNYCH osób.
Poco czcic kogos za kogo bylo zle?zreszta tak jak teraz.Po nowym roku dopiero bedzie cyrk jak wszystko pojdzie w górę 100%
Może po prostu za wolną i niepodległą Polskę? Wiesz w ogóle co dla Polski oznacza data 11.11.1918 r.?
niepodleglosc
Fajna inicjatywa :) Polezę.. Mam nadzieję że nie będzie żadnych zadym :)
Nie dopuścimy do żadnych "zadym".
Chcemy godnie oddać hołd Marszałkowi Józefowi Piłsudskiemu oraz wszystkim Polakom walczącym o wolność i niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej.
Zapraszamy wszystkich chętnych.
Wszyscy na mecz ! Mobilizacja na osiedlach , namawiac znajomych i jazdaa na mecz a pozniej na marsz !
A macie patrioci pozwolenie na przemarsz ulicami?
Jeszcze proponuje pochodnie i odpowiednie gesty.
a jak pan myśli?
19:13 a Ty co? Juz Cie coś przeszkadza? Ciekawe, -jeszcze nie maszerują a Ty juz marudzisz.No taaa jakby szli to pewnie musiałbys jakiś objazd zaliczyc.
Nie potrzebne jest żadne pozwolenie na przemarsze, wystarczy zgłosić do Urzędu Miasta, że organizowane jest zgromadzenie publiczne, które już zostało zgłoszone, więc wszystko jest zgodne z prawem.
Goodbye left side.
Wszystko odbędzie się zgodnie z prawem "Panie Życzliwy".
Twoja odpowiedz jest co najmniej...nie adekwatna do sytuacji
Tu nie chodzi o kibiców tylko o pewne ideały...
Skoro to marsz niepodległości to po drodze są 3 miejsca przy których warto się chwile zatrzymać ,pomnik poległych sportowców KSZO (wstyd przyznać ale nawet nie wiedziałem ,że taki jest ),pomnik Solidarności przy rondzie ,figurka Matki Boskiej przy Traugutta z wmurowanymi pamiątkowymi tablicami po zmarłych w wyniku ran powstańcach styczniowych .Różne czasy ten sam cel.
popieram
To dobrze ,że kibice kultywują tradycje patriotyczne ,ale z tym piłkarskim hitem to delikatnie mówiąc spora przesada.
Liga w której gra KSZO 1929 to wielka kopanina.
A ja uważam, że na każdym szczeblu rozgrywek znajdzie się coś, co godne jest uwagi. Od czegoś trzeba zacząć... Z resztą pozycja KSZO jako lidera świadczy o tym, że są z tej "kopaniny" najlepsi, i mam nadzieję że ten mecz tylko to potwierdzi. A będzie to znaczyło, że nasi piłkarze są w stanie zagrać w wyższej lidze... Małymi kroczkami do przodu!