co właściwie robi ta młodzieżowa rada miasta ?
czym się zajmuje?
zrobiła już coś dobrego dla ostrowieckiej młodzieży?
ja nawet nie wiem kto ode mnie ze szkoły jest , a o głosowaniu w szkole nie słyszałam
Jesteście nienormalni! Chwilowo nie ma na kogo naskoczyć to się wzięliście na MRM? 12:57- trzeba było uważniej słuchać i czytać, o wyborach trąbiły wszystkie media i były ogłoszenia w szkołach.
Istnieje istnieje i z tego co wiem to działa dość dobrze ostatnio w telewizji mówili że inicjatywa z o-c bedzie a nie MRM
Ja też nie słyszałam o wyborach w mojej szkole
Chyba musiałaś długo wagarować skoro nie słyszałaś ,trąbiły o nich dosyć długo i głośno wszystkie lokalne media. Bardzo dobrze że mamy przedstawicieli młodzieży w Radzie Miasta- doceńmy ich pracę i zaangażowanie a nie krytykujmy siedząc przy komputerze nie kiwając nawet palcem.
Członkowie MRM zasługują na wielki szacunek za odwagę ,odpowiedzialność i chęci do pracy pomimo krytycznych uwag od osób zawistnych.
Pozdrawiam MRM-tak trzymajcie;)
racja,ciekawe kto do tej rady został wybrany,czyje dzieci,niech się uczą za młodu dobrze płatnego chleba,czym ich więcej tym mniejsza odpowiedzialność za decyzje bo zawsze można powiedzieć że to nie ja tylko on,w gąszczu łatwiej o anonimowość,podobnie jak w sejmie.
ale jaka pracę i zaangażowanie poproszę coś więcej co już zrobiliście???
Ja jestem tylko obserwatorem ,czytam gazety i oglądam ostrowiec.tv tam wspominają o MRM, popieram projekty gdzie młodzież może się wykazać.
By,ło ogłoszenie ,ale jak to w Ostrowcu,wiedzieli ci co musieli i dostali sie ci co tez musieli ,a co odziedzicza stałki po rodznie
Jak to w Ostrowcu wiecznie tylko narzekanie. Trzeba było startować!
Powiedzmy sobie szczerze: wybory w szkołach często były pomijane, przeprowadzane niezgodnie z regulaminem i wygrywali odgórnie wytypowani kandydaci (i mówię to jaka osoba będąca w komisji jednego z ostrowieckich gimnazjów). Do całego przedsięwzięcia nic nie mam, jestem jak najbardziej za, tylko jak na razie niezbyt wiele się dzieje w Mrm. Za to coraz więcej zaczynam słyszeć o Inicjatywie Młodzieżowej w naszym mieście.
ale napiszcie jakie te projekty wnieśli co takiego zrobili?
Anna napisała, że projekty popiera napisz proszę jakie?
,,Jako osoba będąca w komisji jednego z ostrowieckich gimnazjów widziałaś że wybory w szkołach często były pomijane, przeprowadzane niezgodnie z regulaminem i wygrywali odgórnie wytypowani kandydaci" dopiero teraz sobie to przypomniałaś?Powinnaś od razu zgłosić nieprawidłowości.Poniekąd ciekawa jestem kto ciebie wybrał do komisji (chyba należy sprawdzić składy komisji w gimnazjach skoro padają takie zarzuty)
Gościu 22:26 może i masz rację ale weź pod uwagę, że IM działa już od kilku lat więc powinno być o niej słychać. A MRM zaledwie kilka miesięcy- z tego co wiem przeprowadzili jakąś zbiórkę dla dzieci przed świętami i włączyli się w organizację WOŚP. Dajmy im może trochę czasu i szansę się wykazać.