Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mistrzostwa Polski w tańcu towarzyskim w Ostrowcu - 20 grudnia 2014 r.

Ilość postów: 19 | Odsłon: 2335 | Najnowszy post
  • Mistrzostwa Polski w tańcu towarzyskim w Ostrowcu - 20 grudnia 2014 r.

Widziałam plakat na mieście - czy to prawda? Jeśli tak to po ile bilety, czy ktoś wie?

Gość_milka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Mistrzostwa Polski w tańcu towarzyskim w Ostrowcu - 20 grudnia 2014 r.

Tak to prawda. W sobotę, 20 grudnia na hali KSZO. Część pierwsza o 12.00, część druga o 17.00. Bilety po 25 zł.

Warto przyjść bo będą najlepsze polskie pary tańczyć, będzie na co popatrzeć.

Gość_milka
      Zgłoś
      Odpowiedz

A skąd to wiesz? Bo nie ma żadnych informacji o tym a jak to mistrzostwa Polski to raczej spora impreza.To dziwne że nie jest nagłośnione bardziej.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dzwoniłam do organizatora (Twist szkoła tańca) i uzyskałam takie info.

Faktycznie mogłoby być bardziej nagłośnione. W każdym razie ja się wybieram na 17.00 :)

Gość_milka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Super, ja też się wybieram.

W Gazecie Ostrowieckiej jest wzmianka.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Mistrzostwa Polski w tańcu towarzyskim w Ostrowcu - 20 grudnia 2014 r.

Bilety di kupienia na miejscu przed wejściem?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

drogie bilety..iść rodzinnie to zbyt duży wydatek przed świetami :/

Gość_gościówa
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pewnie, najlepiej jakby było za free i jeszcze na wejściu dawaliby kiełbaski i piwo:)

Ja idę, bo uwielbiam taniec a to niepowtarzalna okazja zobaczyć to na żywo.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Drogi nie drogi, ja wiem? Bilet na zwykły mecz siatkówki kosztuje 15 zł a to w końcu mistrzostwa...

Gość_robcio45
          Zgłoś
          Odpowiedz

Boks byl za darmo i było mało ludzi ,chyba sie ludziom nie chce chodzic tylko seriale i narzekanie

Gość_bolo
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

A o której tańczą najmłodsi tancerze ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Szukam na stronie Twist, ale niestety.

Taka strona 20 lat temu już była przestarzała.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak wrażenia po 1części? Warto iść na 2 część?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Super! Warto, właśnie oglądam paso doble , tancerze są niesamowicie, bardzo wysoki poziom. Uczta dla oczu !

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kilka lat temu, jak Romankiewiczowie i Przemieniecki byli mistrzami par zawodowych, poziom był wyższy

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ale to było dwadzieścia lat temu :)))) A nie kilka. Oj lecą latka , lecą...a się nie zauważa , że świat się zmienia wokół :)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Dlaczego teraz podczas finału sędziowie nie podnoszą tablic z miejscami?!

Teraz nie ma emocji!!!! Bardzo ZŁA zmiana!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A niby jak to sobie wyobrażasz ? Przecież każdy taniec jest punktowany oddzielnie przez 6-7 sędziów a dopiero potem punkty się sumuje. Turniej musiałby chyba trwać przez dwie doby bez przerwy przy tej ilości par ...

Teraz wszystko jest punktowane elektronicznie i od razu przesyłane do skrutinerów , wyniki są od razu na tablicy elektronicznej. Nie wiem , kiedy ostatni raz oglądałeś taki turniej ale tabliczki z miejscami wyszły z użycia już bardzo dawno temu :) Tu troszkę inaczej to wygląda niż w tańcu z gwiazdami w TV.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę