Widziałam plakat na mieście - czy to prawda? Jeśli tak to po ile bilety, czy ktoś wie?
Tak to prawda. W sobotę, 20 grudnia na hali KSZO. Część pierwsza o 12.00, część druga o 17.00. Bilety po 25 zł.
Warto przyjść bo będą najlepsze polskie pary tańczyć, będzie na co popatrzeć.
A skąd to wiesz? Bo nie ma żadnych informacji o tym a jak to mistrzostwa Polski to raczej spora impreza.To dziwne że nie jest nagłośnione bardziej.
Dzwoniłam do organizatora (Twist szkoła tańca) i uzyskałam takie info.
Faktycznie mogłoby być bardziej nagłośnione. W każdym razie ja się wybieram na 17.00 :)
Super, ja też się wybieram.
W Gazecie Ostrowieckiej jest wzmianka.
Bilety di kupienia na miejscu przed wejściem?
drogie bilety..iść rodzinnie to zbyt duży wydatek przed świetami :/
Pewnie, najlepiej jakby było za free i jeszcze na wejściu dawaliby kiełbaski i piwo:)
Ja idę, bo uwielbiam taniec a to niepowtarzalna okazja zobaczyć to na żywo.
Drogi nie drogi, ja wiem? Bilet na zwykły mecz siatkówki kosztuje 15 zł a to w końcu mistrzostwa...
Boks byl za darmo i było mało ludzi ,chyba sie ludziom nie chce chodzic tylko seriale i narzekanie
A o której tańczą najmłodsi tancerze ?
Szukam na stronie Twist, ale niestety.
Taka strona 20 lat temu już była przestarzała.
Jak wrażenia po 1części? Warto iść na 2 część?
Super! Warto, właśnie oglądam paso doble , tancerze są niesamowicie, bardzo wysoki poziom. Uczta dla oczu !
Kilka lat temu, jak Romankiewiczowie i Przemieniecki byli mistrzami par zawodowych, poziom był wyższy
Ale to było dwadzieścia lat temu :)))) A nie kilka. Oj lecą latka , lecą...a się nie zauważa , że świat się zmienia wokół :)
Dlaczego teraz podczas finału sędziowie nie podnoszą tablic z miejscami?!
Teraz nie ma emocji!!!! Bardzo ZŁA zmiana!
A niby jak to sobie wyobrażasz ? Przecież każdy taniec jest punktowany oddzielnie przez 6-7 sędziów a dopiero potem punkty się sumuje. Turniej musiałby chyba trwać przez dwie doby bez przerwy przy tej ilości par ...
Teraz wszystko jest punktowane elektronicznie i od razu przesyłane do skrutinerów , wyniki są od razu na tablicy elektronicznej. Nie wiem , kiedy ostatni raz oglądałeś taki turniej ale tabliczki z miejscami wyszły z użycia już bardzo dawno temu :) Tu troszkę inaczej to wygląda niż w tańcu z gwiazdami w TV.