Na taśmach ujawnionych przez gazetę "Do Rzeczy" zarejestrowano wypowiedź Elżbiety Bieńkowskiej na temat pensji jej znajomej. - Mówi, ja dostawałam, powiem ci 6 tysięcy... 6 tysięcy... Rozumiesz to? Albo złodziej, albo idiota... To jest niemożliwe, żeby ktoś za tyle pracował - mówi Bieńkowska do szefa CBA Pawła Wojtunika.
Nic dodać nic ując.
http://natemat.pl/142453,3-lata-szukac-pracy-zarabiac-2-tys-i-marzyc-o-mieszkaniu-prezydent-nie-nauczy-cie-jak-masz-zyc
komentarz Ministra PEŁESEL A.B "sensowny wywód" -impertynent
Każdy wahający się na kogo ma zagłosować powinien przeczytać te nagrane "smaczne" kąski, które odkrywają szokującą i irytującą prawdę o polskiej rządzącej "klasie" politycznej i jej absolutnie lekceważącym stosunku do społeczeństwa.
Pozwolę sobie skopiować linki gościa_marzanny i gościa_legalnego
Dowód na twierdzenie Pani minister:
- Środki pieniężne w polskiej walucie: brak
- Papiery wartościowe: brak
- Dom: brak
- Dochody: uposażenie - 114 734 zł, dieta poselska - 28 935 zł
- Mieszkanie o pow. 39 m2 - nie podano wartości
- Działka rolna:brak
- Samochód: brak
- Zobowiązania pieniężne: kredyt mieszkaniowy o wartości 85 tys. zł
Jak tu żyć i jeszcze służyć wiernie Ojczyźnie
ps. proszę sprawdzić przed skasowanie, że powyższe dane dotyczą innego posła
Aż się wierzyć nie chce, że taka arogancja i ignorancja w tym rządzie się pleni. Czas na zmiany!
Tak robią wielkie pieniądze w Polsce ludzie włądzy:
To są jak raz dane posła opozycji który przy dochodach nie małych jest jak przysłowiowa mysz kościelna
A wasi to sa jeszcze biedniejsi -bidoki jedne z peło!
Oświadczenia majątkowe pokazują który z parlamentarzystów potrafi za te 11 czy więcej tysięcy wyżyć i jeszcze odłożyć (zainwestować) a który nie.
Idioci pracowali za 6 tysięcy, ludzie rozumni dają sobie 6 tysięcy podwyżki
Pewnie . Premier z PIS musi mieć 4 razy więcej.
Moj ojciec zarabia 700zl i robi o 7 do 17
Ciekawi mnie co dziś mówią byli agitatorzy :)
Już nie pamiętają jak innym wytykali, bo teraźniejsi przebijają poprzedników w każdej dziedzinie. Afera za aferą
Gdzie masz teraz takie afery gościu 17:49? Nie rozśmieszaj mnie. Wreszcie mamy dobry rząd, który robi coś dla zwykłych ludzi.
"Wreszcie mamy dobry rząd, który robi coś dla zwykłych ludzi". Tak, jest projekt ustawy obniżający wiek emerytalny, ale wtedy emerytury będą o 1/3 niższe niż dotychczas i nie będzie możliwości dorabiania na emeryturze. O tym oczywiście głośno się nie mówi. To jest dobra zmiana i spełnienie obietnicy wyborczej, ale jakim kosztem.