Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

Ilość postów: 10 | Odsłon: 298 | Najnowszy post
  • MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

MIMAR F.H.U. OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI

MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

Znalazłem tam Forda Focus 2011 za 17 900 - bezwypadkowy. ale jak dla mnie to ten samochód jest bity z każdej strony. to widać po zdjęciach.

Ma ktoś wiedzę? Warto im zaufać?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

A musisz z komisu kupować,jest tyle ogłoszeń prywatnych I samochody nie bite.Można się targować

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

Zobacz na prywatne

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

Tam nie ma samochodów bezwypadkowych.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: MIMAR F.H.U. Komis samochodowy. Las Rzeczki 10. Co mi powiecie o rzetelności?

Polecam,kupilam 2lata temu Forda Kuge,wszystko ok,bez ściemy i ukrytych wad,polecam pana Kubę doradzi dobrze.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nigdy nie kupuj u handlarza !!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Fakt

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wiekszosc prywatnych ogloszen to tez handlarze

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale ktoś np prywatnie sprzedaje swoj samochód bo np chce go wymienić.Nie jest handlarzem.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

8.04 wiadomo dlatego napisalem ze wiekszosc. W zeszlym roku szukalem auta i 4 na 7 niby prywatnych ogloszen to byly osoby sprzedajace jako auto-komis

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę