Bardzo kocham mojego meza,jestesmy ze soba 26 lat ,czy wy tez tak macie?
ja swojego nie kocham bo on kocha alkohol, niemoge sobie wydarowac ze nie zauwazylam tego wcześniej przed slubem
On też z pewnością Cię nie kocha. Zgadnij czemu wybrał butelkę?
od samego początku pil jak mnie poznal to nie pil przy mnie, po slubie dal se na luz,wyprowadzic się nie chce i mowi że rozwodu mi nie da.
Ja mojego kocham już 30 lat i to z wzajemnością. Wiele razem przeszliśmy i chyba te wspólne troski , walka o każdy nowy, normalny dzień no i oczywiście udane dzieciaki, które są już dorosłe tak nas łączą. Nie zamieniłabym się nigdy na nikogo innego. Mój mąż też tak mówi.
33 lata małżeństwa ,cały czas jest super,jesteśmy zawsze razem i kochamy się bardzo !
Gratuluję Wam z całego serca. To piękne, co piszecie i jak o drugiej połowie. W obecnych czasach, ciężko uzyskać będzie takie wyniki stażu małżeńskiego. Mnie się nie udało, jest mi tak bardzo przykro z tego powodu, porażka życia. Ale lubię czytać o szczęściu innych. Jeszcze raz gratuluję i oby tak dalej.
A ja pogoniłam trutnia po 10-ciu latach i teraz wiem , że żyje.
ja 24 i ciągle jesteśmy jak nastolatkowie, choć siwe skronie sie już zrobiły.
ja jestem prawie 36 lat po ślubie i jestem szczęśliwa ,spełniły się moje marzenia ,choć obydwoje na to cięzko pracowaliśmy .Pragnę tylko zdrowia dla nas ,dzieci i wnuczków .
Ja od 11 lat mam wspanialego meza jestesmy szczęśliwi zdrowi i wiem ze on jest moim czlowiekiem ja tym swiecie
szczęśliwe 32 lata razem, udane dzieci, przekochane wnuki.
Wreszcie wątek, który miło poczytac. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach. podziwiam, gratuluję ;-)
ja też kocham męża 28 lat po ślubie. Ale po co jest ten wątek????
Komu to potrzebne wiedzieć!
39 lat za rok 40 lecie.
po to zeby mezczyzni kochali swoje zony a nie zdradzali je gdzie popadnie,bo tyle teraz jest zdrad,a mozna ze soba zyc dlugo i szczesliwie to tylko od nas zalezy.
fajnie ze jest troche tych ludzi z wiekszym stazem malzenskim,ale milosc jest najwaazniejsza bo chce sie zyc i ma sie dla kogo zyc.
a ja kocham żonę jesteśmy razem 28 lat jest wspaniale cały czasgo