Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Miła, sympatyczna 30-latka pozna Kolegę na spacer, do kina, na rower :-)

Ilość postów: 21 | Odsłon: 2735 | Najnowszy post
  • Miła, sympatyczna 30-latka pozna Kolegę na spacer, do kina, na rower :-)

MIła, sympatyczna, wykształcona mieszkanka tego pięknego miasteczka pozna Kolęgę na spacer, do kina, na rower:)Preferowany Singiel 28-35l z poczuciem humoru. Proszę o wiadomości z podaniem e maila.

Gość_Dorota
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Miła, sympatyczna 30-latka pozna Kolegę na spacer, do kina, na rower :-)

Miły sympatyczny kawaler, albo jak wolisz singiel chętnie odpowie na kilka dodatkowych pytań gg 31017634 lub marian9946@tlen.pl

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Miła, sympatyczna 30-latka pozna Kolegę na spacer, do kina, na rower :-)

olać wykształcenie lepiej napisz ile zarabiasz :D jak ktoś zaczyna 3 wyraz od wykształcona to raczej ma zbyt duże ego:) ale jak na rower to mogę się spotkać najwyżej ci odjadę a w kinie nie musimy na szczęście z sobą rozmawiać. Wyszedłbym pewnie sporo wcześniej ale w końcu szkoda zapłaciłem za bilet :D

Gość_nie lubie kobiet
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gościu 11:08, to Ty Ninja? W Twoim przypadku dobre wykształcenie by się akurat przydało bo nawet paru słów nie umiesz skleić do kobiety ;) Żadna kobieta na poziomie się z Tobą nie spotka więc nawet uciekać nie będziesz musiał chłoptasiu.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

O co chodzi z tym Ninja?Do mnie też pisał taki, i styl podobny.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To taki typek co to pisuje do kobiet, które podają tu maile. Problem w tym że ten człowiek nawet porządnie przedstawić się nie potrafi, o ciekawym pisaniu już nie wspominając. Ma za to ogromne wymagania ;)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: MIła, sympatyczna 30 latka pozna Kolęgę na spacer, do kina, na rower:)

a jaki masz samochod? :)

Gość_LubieTo
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: MIła, sympatyczna 30 latka pozna Kolęgę na spacer, do kina, na rower:)

Trabant 601 turbo.

Gość_też to lubię robić
        Zgłoś
        Odpowiedz

Takich kobiet w Ostrowcu jest pełno:) Napisz czym się wyróżniasz na tle innych:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Na rower do kina poszukaj sobie kolezanki a milosc sama cie znajdzie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dziś, 19:37 co dziewuszko chcesz, mam żonę, dziecko i psa:) nie udzielam się w takich wątkach zbyt często bo żona stoi z wałkiem przy tablecie :)

Gość_ninja z morawicy :)
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: MIła, sympatyczna 30 latka pozna Kolęgę na spacer, do kina, na rower:)

Zapraszam na kort tenisowy.

Gość_luz
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Miła, sympatyczna 30-latka pozna Kolegę na spacer, do kina, na rower :-)

Na rowerze nie jeżdżę, na spacery nie chodzę, do kina mogę pójść ewentualnie na prapremierę - ale chcę Cię poznać, bo ponoć przeciwieństwa się przyciągają;) quemador(sabaka)o2.pl

Gość_a
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Ja jestem sympatyczny, wykształcony z poczuciem humoru. Jednak cenie sobie też zgrabne dziewczyny, bo to w jakimś stopniu oznak, że ktoś dba również o zdrowie. Trochę głupio później wychowywać dzieci niezdrowo. Także się polecam :)

Gość_onegdaj
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ninja a Ty dalej te panny bajerujesz? Haha miałeś zniknąć :-)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

bo prawdopodobieństwo zbajerowania tu przeze mnie panny to 3% chyba dlatego mnie to kręci lubię mission impossible ;)

Gość_ninja
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie potrafisz bajerować to i prawdopodobieństwo małe że Ci się uda ninja ;) Cienki bolek z Ciebie chłoptasiu ;))))

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Oj Doroto jak Tobie w 30 wiośnie życia facet potrzebny na rower, spacer i do kina to nie dziwi żeś samotna. Od kobiety w tym wieku oczekiwałbym bardziej konkretnych pragnień, a Twoje są iście pensjonarskie skoro takie kierujesz do płci męskiej. Toć przy w/w aktywnościach płeć osoby towarzyszącej nie ma znaczenia.

Albo zdobądź się na odwagę i szczerze napisz po co tak naprawdę Ci mężczyzna potrzebny albo jeśli faktycznie oczekujesz tylko koleżeństwa to poszukaj.....koleżanki.

Gość_Wilkołak
      Zgłoś
      Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę