MIła, sympatyczna, wykształcona mieszkanka tego pięknego miasteczka pozna Kolęgę na spacer, do kina, na rower:)Preferowany Singiel 28-35l z poczuciem humoru. Proszę o wiadomości z podaniem e maila.
Miły sympatyczny kawaler, albo jak wolisz singiel chętnie odpowie na kilka dodatkowych pytań gg 31017634 lub marian9946@tlen.pl
olać wykształcenie lepiej napisz ile zarabiasz :D jak ktoś zaczyna 3 wyraz od wykształcona to raczej ma zbyt duże ego:) ale jak na rower to mogę się spotkać najwyżej ci odjadę a w kinie nie musimy na szczęście z sobą rozmawiać. Wyszedłbym pewnie sporo wcześniej ale w końcu szkoda zapłaciłem za bilet :D
Gościu 11:08, to Ty Ninja? W Twoim przypadku dobre wykształcenie by się akurat przydało bo nawet paru słów nie umiesz skleić do kobiety ;) Żadna kobieta na poziomie się z Tobą nie spotka więc nawet uciekać nie będziesz musiał chłoptasiu.
O co chodzi z tym Ninja?Do mnie też pisał taki, i styl podobny.
To taki typek co to pisuje do kobiet, które podają tu maile. Problem w tym że ten człowiek nawet porządnie przedstawić się nie potrafi, o ciekawym pisaniu już nie wspominając. Ma za to ogromne wymagania ;)
a jaki masz samochod? :)
Trabant 601 turbo.
Takich kobiet w Ostrowcu jest pełno:) Napisz czym się wyróżniasz na tle innych:)
Na rower do kina poszukaj sobie kolezanki a milosc sama cie znajdzie.
Dziś, 19:37 co dziewuszko chcesz, mam żonę, dziecko i psa:) nie udzielam się w takich wątkach zbyt często bo żona stoi z wałkiem przy tablecie :)
Zapraszam na kort tenisowy.
Na rowerze nie jeżdżę, na spacery nie chodzę, do kina mogę pójść ewentualnie na prapremierę - ale chcę Cię poznać, bo ponoć przeciwieństwa się przyciągają;) quemador(sabaka)o2.pl
Ja jestem sympatyczny, wykształcony z poczuciem humoru. Jednak cenie sobie też zgrabne dziewczyny, bo to w jakimś stopniu oznak, że ktoś dba również o zdrowie. Trochę głupio później wychowywać dzieci niezdrowo. Także się polecam :)
Ninja a Ty dalej te panny bajerujesz? Haha miałeś zniknąć :-)
bo prawdopodobieństwo zbajerowania tu przeze mnie panny to 3% chyba dlatego mnie to kręci lubię mission impossible ;)
Nie potrafisz bajerować to i prawdopodobieństwo małe że Ci się uda ninja ;) Cienki bolek z Ciebie chłoptasiu ;))))
Oj Doroto jak Tobie w 30 wiośnie życia facet potrzebny na rower, spacer i do kina to nie dziwi żeś samotna. Od kobiety w tym wieku oczekiwałbym bardziej konkretnych pragnień, a Twoje są iście pensjonarskie skoro takie kierujesz do płci męskiej. Toć przy w/w aktywnościach płeć osoby towarzyszącej nie ma znaczenia.
Albo zdobądź się na odwagę i szczerze napisz po co tak naprawdę Ci mężczyzna potrzebny albo jeśli faktycznie oczekujesz tylko koleżeństwa to poszukaj.....koleżanki.