>100 tyś
w granicach 15 16 tysi
w granicach 150 160 tysi w zaleznosci
130tys
2300 za metr ,dzielnica nie jest tak istotna ,wazniejsze jest jakich masz sasiadów i pietro.Jesli chcsz sprzedac to 2300 minimum a jesli chcesz oddac to juz cena dowolna
najwazniejsze to zeby był kupiec po 2 lata sie ogłaszaja ludzie i nikt nawet sie nie zapyta
mysle ze za 125 tys mozesz sprzedac
za tyle to wolałbym dołożyć i kupić w nowym bloku...
rzeczoznawca sadowy wycenil mi pol roku temu na kopernika 48 m za 2200 metr 3 pietro 3 pokoje kuchnia do remontu ,A tak na marginesie co znaczy do remontu nic nie ejst zrobione??każdy i tak później robi po swojemu wiec i tak będzie remont.
gdzieś z pół roku do roku wstecz
teraz mieszkania tanie jak sprzedasz za 100 tys. to szczescie,skoro jest duzo ogloszen znaczy to ze nie ma chetnych,a najlepiej wez rzeczoznawce z UM i on Ci podpowie cene,100 tys nie wiecej,nie ma chetnych
a co to terma ??u mnie jest super terma ,jeśli spaliny co jest mało prawdopodobne cofna się automatycznie zalacza się alarm i terma przestaje dzialc ,ale to tylko w testsach jeszcze jak mieszkam 15 lat nic się nie dzialo a za wode ciepla zaplace tyle co sobie ogrzeje poza tym musisz wziąć pod uwagę czynsz w nowym bloku a tym gdzie ja place 320 z woda .To tylko tak gadka terma .okolica gdzie mieszkam jest super wszędzie blisko spokoj sąsiedzi starsi to i cisza ,za mniej niż 2300 bym nie sprzedawal ,
Na Pułankach w czynszu też masz wodę.
ja sie ogłaszam juz rok i nic
No cóż,skoro ktoś puścił takie mieszkanie za 77 tys to jest totalnym frajerem,a kupujący mega farciarze
Osobiście wolałabym mieszkanie kupić do remontu.Za mniejszą kasę a resztę można wpakować w płytki,podłogi,farby,meble,ew nową hydraulikę jeśli taka byłaby potrzeba -takie jakie się chce.A co z tego,że ktoś sprzedaje mieszkanie po generalnym remoncie jak np panele płytki czy tez meble nie do końca mnie się podobają?No ale faktycznie,wygoda jest,kupujesz i na gotowo się wprowadzasz.Mimo wszystko jak dla mnie to wolałabym taniej i po swojemu wszystko urządzić.
jak umiesz pisać na forum to może i też umiała byś wpisać w google oferty mieszkań ostrowiec i byś wiedziała realnie jak jest a nie słuchac głupot osób co mają pustke w głowie i świat w klawiaturze
menedżer a ty nie w pracy? menedżer żeby siedział w domu i klepał w klawiature?