zsypy będą likwidowane
i jeszcze a tego wygodnego zsypu całe robactwo idzie do góry i włazi do mieszkań
Ja kupiłem pół roku temu na Patronackim i jestem zadowolony
ja za tą cenę co mieszkanie proponuję kupić domek
a czy narożne mieszkania są dużo "zimniejsze"od środkowych? może się ktoś orientuje?i czy to prawda,że wieżowce mają grubsze ściany i są solidniej zbudowane,przez co mniej słychać sąsiadów?
Odp.do 17.30 bardzo chętnie kupiłabym domek,ale problem w tym,że nie bardzo mnie stać.Z tego co się dowiadywałam,taki domek jest tyle wart co prawie dwa mieszkania i mówię tu o małym domku.A poza tym to mieszkanie w takim domku ma też swoje minusy.Latem owszem,jest przyjemniej,ale zimą większa wygoda w mieszkanku,no i wiosna jesień w domku zimniej.A koszty utrzymania podobne.
Mam zamiar zakupić mieszkanie,w gre wchodzą osiedla stawki,rosochy lub ogrody.Zastanawiam się tylko czy lepiej w bloku 4 piętrowym czy w wieżowcu.W czteropiętrowym większy spokój bo mniej ludzi i może czyściej,za to w wieżowcu piękniejszy widok,ale może się popsuć winda.
i jeszcze a tego wygodnego zsypu całe robactwo idzie do góry i włazi do mieszkań
Gość
Wczoraj, 17:03
Zgłoś
na stawkach nie ma wieżowców,są na ogrodach i nawet ostatnio jest tam pare mieszkań do sprzedaży 58 i 70 metrów
gfcvdf
Ja wolę w wieżowcu - nowe windy się nie psują tak jak te stare. Nie jest to pewnik, że w wieżowcu brudno i głośno, są wieżowce, w których jest cicho i czysto. A nie trzeba biegać po schodach na piechotę z zakupami, jak się jest zmęczonym itp. No i widoki fajne:)
jaka cena tego mieszkania i ile metrów tam jest