Poszukuję do wynajęcia niedrogiego mieszkania najchętniej kawalerki.Gdyby ktoś miał na ten temat jakąś informację to bardzo proszę o podpowiedz.
wynajem okazjonalny może być? tak żeby człowiek mógł się pozbyć w przypadku nie płacenia lub wypowiedzenia
Poczytajcie w Echu dnia kieleckim, jak to jeden człowiek wynajął mieszkanie starszemu, z pozoru solidnemu małżeństwu, a oni od kilku lat nie płacą za mieszkanie i nawet nie wpuszczają właścicieli do tego mieszkania. Sprawy w Sądach trwają od kilku lat. Teraz chyba już będą musieli się wyprowadzić i pewnie będą szukali nowych jeleni. Z Kielc do Ostrowca niedaleko. Uważajcie, komu wynajmujecie mieszkanie.
19:59. Przecież to nie mój problem. Ja nie mam mieszkania do wynajęcia. Czytałeś ten artykuł?(Echo Dnia Kielce- str.2). Był ten przypadek pokazywany w "Uwadze" w TVN. Nie dosyć, że nie płacili, to jeszcze czują się pokrzywdzeni i żądają od właściciela mieszkania odszkodowania. To starzy oszuści i wielu ludzi oszukali. Zrobisz, jak będziesz chciał, Twoja sprawa.
Alicjo- dla ilu osób? Ja wkrótce będę mieć wolnąwolńą kawalerkę, za 2 -3 tyg.
osoby które mają lokatorów powinny brać za wynajem z góry, a jak nie zapłaci to na bruk i tak spisać umowę
To mieszkanie potrzebne jest dla jednej spokojnej,uczciwej osoby,bez zadnych nalogow.Proszę o kontakt na maila emilik@onet.eu. Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi.
Alicjo - Ok. Napiszę, ale dopiero w przyszłym tyg. Nie ma mnie w Ostr. teraz.
Czyli tam ,gdzie jestes nie ma internetu gosciu 09:25?
07:50. Tu się podpisujesz Alicja. Maila masz na emilik i co jeszcze, to mieszkanie nie jest dla Ciebie tylko dla "jednej" spokojnej osoby? Państwo oszuści z Kielc też posługują się komputerem i nawet zażądali sądownie odszkodowania od właściciela mieszkania, jak im odłączył prąd, że byli bezprawnie pozbawieni dostępu do internetu. Takie jaja potrafią ludzie robić. Cwaniaków nie brakuje, a potem długi do spłacenia.
Ja mogę przyjąć kogoś do swojego domu w zamian za pomaganie w domu i koło domu. Już chyba trza myśleć o zamianie domku na mieszkanie w bloku.
14:01. Tyle mieszkań do sprzedania w Ostrowcu- do wyboru do koloru. Na co czekasz?
13:59. Coś zabolało? A ciebie ktoś prosił o wypowiedź na tym forum?