A te nowe mieszkania na Kopernika jak wyglądają? Jest jeszcze tam do kupienia?
w ogóle to mnie dziwi, że masz dom w Ostrowcu albo okolicy. Prawdziwy człowiek wolności buduje dom tam gdzie odległość do następnego wynosi co najmniej 2km. Widocznie reprezentujesz sobą istotę, dla której pozorna wolność wydaj się satysfakcjonująca. W ogóle nie rozumiem ludzi, którzy budują dom mniejszy niż 300-400 metrów i bez swojego lasu, małego jeziorka i wybiegu dla koni. Pomieszka taki w namiastce domu i myśli, że jakiś fifarafa. I jeszcze jedno - Twoje rady są z dupy. Myślisz, że coś co dla ciebie jest dobre, dla innych też? Czy Twoje myśli w ogóle kiedykolwiek miały jakąś wartość?
O,k….wa.Moje myślenie jest z dupy,moje myśli nie maja wartości.Za kilka minut wychodzę z mieszkania na trzecim piętrze,zamkne drzwi i schodząc po schodach będę podziwiał lamperie pomalowane olejna farbą.Twój tok rozumowania i dedukcji reprezentuje żenujący poziom.Świadczy o twojej zazdrości,tesknocie za czymś innym-w twoim przypadku o domu-który pewnie zabrał ci komornik,a litościwi ludzie z mopsu przydzielili ci likal socjalny.Napiszę wyraźnie-MIESZKAM W BLOKU!!!!!!!! detektywie o prostych zwojach.
Nie dostrzegłeś hutniku sarkazmu gościa 01:01. Nie dziwię się. Finezja myślenia i kucie stali są zbyt rozbieżne.
Nie używaj słów których nie rozumiesz, bo strasznie to wygląda przy czytaniu. Dobry z Ciebie omnibus, ale można dla relaksu czasami poczytaj sobie jakieś mądre książki zamiast powoli zamieniać się w starego tetryka.