Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Miejska Energetyka Cieplna z widmem kary w wysokości ponad 65 milionów zł! Treść decyzji

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Miejska Energetyka Cieplna z widmem kary w wysokości ponad 65 milionów zł! Treść decyzji”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Miejska Energetyka Cieplna z widmem kary w wysokości ponad 65 milionów zł! Treść decyzji

Zarekwirowac im majatki na poczet kary

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Miejska Energetyka Cieplna z widmem kary w wysokości ponad 65 milionów zł! Treść decyzji

Zobacz oświadczenia majątkowe zarządu, brak nieruchomości, niewielkie oszczędności, mimo ze przez 10 lat zarobiłi po prawie 3mln zł na twarz.

Gość_c_k
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Miejska Energetyka Cieplna z widmem kary w wysokości ponad 65 milionów zł! Treść decyzji

Konsulting w kwestiach prawnych to specjalizacja firmy ELŻANOWSKI & PARTNERZY KANCELARIA PRAWNA SPÓŁKA KOMANDYTOWA. To między innymi reprezentacja osób, którym postawiono zarzuty karne bądź karnoskarbowe. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą tej firmy.

Do zakresu działalności firm z tej kategorii wymienić należy takie usługi jak doradztwo kredytowe oraz doradztwo w zakresie pozyskiwania dotacji.

Coraz więcej firm decyduje się na zlecenie części codziennych obowiązków i czynności zewnętrznym firmom. Firmom, które decydują się na takie rozwiązanie, z pomocą przychodzą liczne firmy usługowe oraz agencje. Tego typu usługi to między innymi Doradztwo prawne.

https://aleo.com/pl/firma/elzanowski-partnerzy-kancelaria-prawna-spolka-komandytowa

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Miejska Energetyka Cieplna z widmem kary w wysokości ponad 65 milionów zł! Treść decyzji

ARTUR BARTOSZEWICZ : "(...) bo każdy rząd bez względu na swoje opcje potrzebował ekonomisty. Ekonomista z moją wiedzą był dla nich niezbędny. Najczęściej byłem jedynym ekonomistą w tych radach, dlatego że rady spółek skarbu państwa w Polsce to są apanaże dla działaczy politycznych, a więc radni różnego rodzaju dziwni, którzy utrzymują koalicje lokalne są nagradzani członkostwem w radach nadzorczych, ale potem się okazuje, że jest kłopot i trzeba ściągnąć ekspertów i wtedy pojawia się przynajmniej jeden prawnik dobry, taki od spółek skarbu państwa, no i jeden ekonomista, chociaż jak pamiętam do PGE, jak zostałem zaproszony, to tam przez długi czas w ogóle ekonomisty nie było. Oni żyli w swoim świecie, w przekonaniu takim - upolitycznieniu totalnym. Tam 4 miesiące pozwolono mi być, bo niestety skala upolitycznienia była taka, że zabraniano mi czytać dokumenty. (...)"

http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/strata-wygenerowana-przez-ostrowiecki-mec-wyniosla-w-2022-roku-ponad-31-milionow-zlotych/

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -