Witam. Niedawo kupilem mieszkanie ns Mickiewicza. A Tu Nagle dwoch cwaniakow. Podobno jogos pobili ostatnio.
Ja ich znam. Kiedys sie z nimi kumplowalem. Goscie po wyrokach. Nigdzie nie pracuja; siedza na lawce obok boiska i pija. Ciekawe za co.
ile mają lat?
a jak ten Jogos ma na imię ? A te cwaniaki to jak się nazywają?policja ich zamknęła do ciupy?czy są na wolności?Strach tam mieszkać koło Jogosa
Jeżeli czytają to forum to życzę powodzenia w przyszłej egzystencji w tym bloku. Wiadomo kto kupił to mieszkanie bo jest nowy a oni chyba umieją czytać ... A sądząc po tym co piszesz i robisz im koło tyłka to oni też będą mieli to na uwadze ... Ogarnij moc i załatw sprawę sam z nimi ograniczając się do policji jak widzisz problem ... Kiedy wy ludzie ogarniecie się, że forum to nie lekarstwo na wszystkie problemy? Liczysz na to, że zbierze się grupa ludzi, która przyjdzie z pochodniami i widłami rozwiązać twój problem? Ja też mam w bloku różnych delikwentów ale problem ten rozwiązuje sam, jak ręcznie nie daje skutku (groźby w moim kierunku oraz rodziny) to sprawą zajęła już się policja, jeden siedzi w śledczym i czeka na rozprawę a dwóch innych ma dozór. Uwierz mi, że takiego spokoju dawno nie miałem i tobie radze zrobić to samo a nie pisać żale na forum. Pokaż, że jesteś facet i masz jaja, takim trepom nie ma co się dawać i pozwalać na wszystko. Pozdrawiam
gościu z 08:19 gdzieś przecież trzeba móc się wyżalić, po to jest forum )
Tylko ze nie zawsze opinie na tym forum są prawdziwe raczej zawsze są krzywdzące ... człowiek myśli ze jak się nie podpisze to moze wszystko ! Dodam ze współczuje jak się dowiedzą ze o nich piszesz na forum ...
Tak pokaz ze jesteś facetem i idź na policję. Tak robią prawdziwi faceci.
ja nie wiem przeciez ci dwaj to takie witołegi ,czego tu sie bać pchnąć i leci w kosmos samo piwo na sniadanie , raczki jak u 5 latka
Takie cwaniak ze wszedzie chodzo we dwoch. Bida tam az piszczy. Wszystko przechlane. Dziwie sie ze ich w domu jeszcze trzymaja. A jak pieknie w pilke graja. Tak ze samochody poobijane. No ale jak jest przyzwolenie to tak jest. Czesto siedza na lawce przy boisku I chlejo.
Chyba znam sytuacje i wiem o co chodzi, pan wyżej mieszka blok dalej ode mnie. Jeśli mówimy o tych samych typach to było wesoło. Pan przez zwracanie uwagi im o nie picie i załatwianie potrzeb na klatkach i przed nimi zwyczajnie był gnębiony. Doszło do sytuacji kiedy to zostały przebite opony w samochodzie tego pana i zniszczone farbą drzwi do domu i krótko mówiąc pan nie wytrzymał. Doszło do szarpaniny, w której jeden z nich potocznie mówiąc dostał niezły oklep i zgłosił pana na policję o pobicie... Czy ty też robił byś sobie w papiery rozwiązując tak sprawę? Chłopaki są załatwieni a my mieszkańcy mamy póki co spokój. Osobiście jestem dumna, że mam takiego sąsiada.
Tak tylko szkoda ze takich ludzi jest niewiele. Jeden na cały blok to mało. Lepiej narzekać ze lampy uliczne potłuczone; ławki powyrywane; elewacje bloków poniszczone.
Jeśli ktoś nie umie bijc to jego sprawa nie bije się goscia po twarzy bo wiadomo będą ślady jeśli policja z tym nic nierobila to Chopina wziol sprawy w swoje ręce tylko zle się zabral. A podrugi co z was za sąsiedzi ze niebyliscie za sąsiadem zawsze moog to być w obronie własnej skoro miał czyste papiery a tamten pewnie niema to wiadomo kto by wygral w sądzie
W 2016 r pobili pana z bloku nr 16 widziałam ale bałam zareagować To byli ci sami.