jak nie wstyd rodzicom tych bandytów!!!
a jest szansa, ze kiedykolwiek ich skarzą?
no wlasnie nie mail przed sobą całego zycia ,cokolwiek to znaczy .Co znaczy miał cale zycie ,miał nalozony jakiś licznik??
Czy ktoś wie jaki finał sprawy, miała być 6 marca. Nikt nic nie pisze?
Ale filozofujesz 08:34. Ciekawe co byś powiedział/ła gdyby kogoś z twojej rodziny to spotkało. Najłatwiej zabierać głos , gdy mnie to nie dotyczy. Sytuację weryfikują poglądy.
Cóż czuję, że muszę zabrać głos, choć nie lubię wypowiadać się na tym forum.
Miałem zaszczyt poznać Michała i cieszę się ogromnie, że ktoś znów podnosi temat jego śmierci, że znów mówi się o jego mordercach.
Dlatego, że niewolno nam zapomnieć, niewolno dać im choć chwili uczucia, że to już za nimi, że ludzie zapomnieli. Nie będę już roztrząsał szczegółów, ale wiemy jakie dzieci są tej śmierci winne i jakie układy żądzą tym miastem, w którym są lepsi i gorsi.
Ale nam niewolno zapomnieć [*].
Dużym błędem jest również brak publikowania nazwisk tych zwyrodnialców, którzy tylko w grupie czuli się mocni. W dzisiejszych czasach wszędzie powinni mieć "metki morderców" m.in. na portalach społecznościowych. Wszędzie powinni być rozpoznawalni i piętnowani za to co zrobili.
Ci, co go zabili i tak skończą w pierdlu, prędzej czy później. Tacy ludzie się nie zmieniają.
Tacy jak ty też się nie zmieniają.
O jakiś obrońca, za to co zrobili nie ponieśli żadnej kary i robią dalej to samo, śmieją się w twarz, a mamusie chodzą dumne. Wstyd.
Dlatego właśnie jestem za karą: śmierć za śmierć.
Wtedy tacy zwyrodnialcy, by się zdrowo zastanowili.
A ich rodzice nie zdołaliby nic tuszować, a i znajomości na nic by się wreszcie nie zdały.
A ty poniosłeś sprawiedliwą karę za wszystko zło które zrobiłeś?
A poniosłeś już należną ci sprawiedliwie karę, za to, że nienawidzisz drugiego czlowieka?
Gościu Ja, do tych zwyrodnialców raczej nikt miłością nie pała a sprawiedliwość ich dosięgnie, prędzej czy później. Jak to mówią, oliwa sprawiedliwa a w przyrodzie nic nie ginie..
Ja nie broń morderców bo się ośmieszasz! Trzeba ich napiętnować, gdziekolwiek się znajdą. Teraz w dobie internetu nie będzie to trudne. Dla takich zwyrodnialców nie powinno być miejsca wśród ludzi!