ooo czyżby zwyrodnialcy się odezwali? biedne dzieci naprawdę....a gdzie ich rodzice jak oni kary nie ponieśli bo za młodzi to rodzice powinni
ja go nie znałam, ale uważam, że nikt nie upoważnił tych gówniarzy żeby go zabili, bo oni mu życia nie dali!
- Głowa była tak roztrzaskana, jak poobijana donica, próbowali go ratować w karetce, serce jeszcze pracowało, ale nie było szans, tak był obity
Jak wielu się przeraziło na jego widok - tak zeszpecony, niepodobny do ludzkiego był jego wygląd, a jego postać nie taka jak synów ludzkich.
Wzgardzony był i opuszczony przez ludzi, mąż boleści, doświadczony w cierpieniu jak ten, przed którym zakrywa się twarz, wzgardzony tak, że nie zważaliśmy na Niego. Lecz on nasze choroby nosił, nasze cierpienia wziął na siebie. A my mniemaliśmy, że jest zraniony, przez Boga zbity i umęczony. Lecz on zraniony jest za występki nasze, starty za winy nasze. Ukarany został dla naszego zbawienia, a jego ranami jesteśmy uleczeni. Wszyscy jak owce zbłądziliśmy, każdy z nas na własną drogę zboczył, a Pan jego dotknął karą za winę nas wszystkich. Znęcano się nad nim, lecz on znosił to w pokorze i nie otworzył swoich ust, jak jagnię na rzeź prowadzone i jak owca przed tymi, którzy ją strzygą, zamilkł i nie otworzył swoich ust. Z więzienia i sądu zabrano go, a któż o jego losie pomyślał? Wyrwano go bowiem z krainy żyjących, za występek mojego ludu śmiertelnie został zraniony. I wyznaczono mu grób wśród bezbożnych i wśród złoczyńców jego mogiłę, chociaż bezprawia nie popełnił ani nie było fałszu na jego ustach. Ale to Panu upodobało się utrapić go cierpieniem. Gdy złoży swoje życie w ofierze, ujrzy potomstwo, będzie żył długo i przez niego wola Pana się spełni. Za mękę swojej duszy ujrzy światło i jego poznaniem się nasyci. Sprawiedliwy mój sługa wielu usprawiedliwi i sam ich winy poniesie. Dlatego dam mu dział wśród wielkich i z mocarzami będzie dzielił łupy za to, że ofiarował na śmierć swoją duszę i do przestępców był zaliczony. On to poniósł grzech wielu i wstawił się za przestępcami.
Przebacz, proszę!
Czy wiecie coś o sprawie, bo miała być 6 marca i cisza.
cała trójka odeszła. Jak gdyby nigdy nic. Nikt Michałowi nie pomógł. Nikt nie wezwał pogotowia. Ani Konrad, ani Maciek, ani Paweł. Uciekła też Klaudia - koleżanka Michała, która była z nim na koncercie. To właśnie ona odegrała w tej tragedii kluczową rolę.
To nie wiecie czyja to córeczka? Synkowie też urzędników ... .
jeden z nich dał popis w zeszłym roku 3 maja w bójce przy ul. Bałtowskiej - tak se chłopaczyna przemyślał i taki jest skruszony... ale cóż udało sie raz - uda sie i drugi..
to uczynil Piechota ten co zabil Michala,w ubieglym roku nie udalo mu sie zabic nastepnego,a teraz nie przychodzi na rozprawy,bo przybral nowa linie obrony od psychiatry i nadal bieze zwolnienia tak jak robil z Michalem,ciekawe czy sie teraz stawi na sprawie 6 marca
A czy nie można podważyć opinii psychiatry, występując o zbadanie przez innych niezależnych (chciałoby się powiedzieć uczciwych, ale to rzadka cecha wśród lekarzy) psychiatrów? Przecież oskarżyciel może o to wystąpić.
klaudia rogal
Ciekawe ile tam córeczka prezia wilczura namieszała. Nie dziwne, że takie a nie inne wyroki zapadły :)
Czyją córką jest ta Klaudia?
Każdy, kto nienawidzi brata swego, jest zabójcą.
ja mam 26 i brak zycia przed soba, miec tego swiadomosc to dopiero bol.
polskie prawo jest w miare dobre tylko ci ktorzy go reprezentuja sa bandytami takimi jak ci co zabili Michala.Wszystkie ubrania Michala zostaly zniszczone ,tylko zostawili buty i telefon,czyzby M ichal tego dnia byl goly????????????????????Dzis pieniadz robi wszystko!
Rogala nie Rogal
W całej tej tragedii najbardziej bolesny jest fakt iż, ludzie w urzędach i instytucjach powołanych do ustalania prawdy mataczą i kłamią, a zrozpaczeni rodzice oprócz bólu po stracie jedynego dziecka muszą walczyć z ich bezdusznością i bezprawiem. Nie myślą o tym, że los może się zemścić na ich bliskich.... tak czasami bywa))