Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Mężczyzna po 25 roku najpóźniej powinien uwolnić się od rodziców i mieszkać osobno

to zes stary kawaler niesamodzielny

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Mężczyzna po 25 roku najpóźniej powinien uwolnić się od rodziców i mieszkać osobno

tekst dla wszystkich "samodzielnych"

https://www.youtube.com/watch?v=p4CXj1klDXw

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 102

Odp.: Mężczyzna po 25 roku najpóźniej powinien uwolnić się od rodziców i mieszkać osobno

Wszystko rozumiem, ale jak majac 28 lat siedzi się z mamusią ,tatusiem i całą familią w jednym m i jeszcze tata pomaga zarabiać, to trochę nie rokuje na to,że taki facet kiedyś się usamodzielni.Tak się wychowuje starych kawlaerów, niezaradnych życiowo facetów.Chłopak powinien do 25 roku zycia mieszkać z dziewczyną osobno i próbować sił na swoim.Lepiej,gorzej , ale na swoim.

Gość_Natalia
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mam 30 lat, prowadzę własną działalność ale ciężko idzie, więc mieszkam z rodzicami żeby nie zbankrutować. Idąc Twoim tokiem myślenia teraz bym mieszkał z jakąś dziewczyną - na siłę, może jeszcze z dziećmi i martwił się o to czy starczy mi na życie do pierwszego. Nie wydaje mi się że nie jestem zaradny skoro sam jeden zajmuje się wszystkim w firmie, potrafię sprzątać i gotować, a jedyne co mnie powstrzymuje przed wyprowadzeniem się to sytuacja finansowa, bo jakoś nie uśmiecha mi się brać kredytu na opłacenie czynszu. Takie gadanie że "do 25 roku życia chłopak powinien mieszkać z dziewczyną" to nic innego jak przyszywanie łatek ludziom. Co to za magiczna bariera te 25 lat, czy ktoś kto tego nie zrobił jest gorszy?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -