Nigdy mu nie dam z liścia bo na to nie zasłuży.A problemów nie mam.I jestem kobietą z klasą pod kazdym względem.Zapewne daleko ci do mnie wiec znikaj,bo istotnie ten watek nie jest dla ciebie.Zagubiona jestes jakaś,zacofana,a może rzeczywiscie meski szowinista
gosciu z 23:26,a na jakim filmie to widziale(a)ś
No i cherry obniżyl poziom tego watku.A tak się fajnie zaczęło.
Admin,ty jednak niesprawiedliwy jestes.
Następna miła dziewczynka dla innej dziewczynki.
kobietka, zostałaś rozpracowana.
wpisy z 16:51, 17:12, 17:19 NALEŻĄ DO CIEBIE! hahahahahahah
Raz piszesz jako _kobietka, a najczęściej jako Gość przybierając maski!
Zabolała prawda cherry? :D
Zakładajac tego typu wątek faktycznie pokazałaś klasę - gimnazjalną! :D
Kobietka bardzo Cie lubie:) Tak całkiem neutralnie:)Bez podtekstów:)
Ja Cię też lubię kobietka, a faceci co myslą dołem to nie sa nawet godni żeby z Tobą polemizować.Takich to sie powinno wiazac i tyle..
w ogóle nie zdradzam kocham tego samego faceta od 17 lat, jest bdb w te klocki, wystarcza mi i nie widzę powodu szukania innych przechadzanych lowelasów.
do goscia z wczoraj 22:02.Jeżeli ja reprezentuję poziom gimnazjalny to ty się jeszcze nie urodziłeś.Nawet cie meskim szowinistą nie mozna nazwać,bo to już jest chore.Dziękuję Zenka i gosciowi z 13:19.Dobrze,że chociaż niektóre kobiety bronią swojego honoru.
I jeszcze zapomniales dodac,że wszystkie wpisy są moje z wyjątkiem twojego.A cha,cha,cha pisze się prez ch a nie h.Ale nie wiem,czy to zrozumiesz.
tak tak panowie, wszyscy macie ogromne poroże - tylko o tym nie wiecie hahahaha
tak tak panowie, wszyscy macie ogromne poroże - tylko o tym nie wiecie hahahaha
Pytanie samo w sobie jest żenujące. Interesuje mnie głównie aspekt socjologiczny poruszanych treści. Pytający zakłada z góry, że zamężna kobieta zdradza i zdaniem stawiającego pytanie robi to każda kobieta zamężna. Otóż przyjęcie tak daleko idącego sformułowania ogólnego jest co najmniej krzywdzące dla tych kobiet, które tego nie czynią. Formułujący pytanie powinien uwzględnić fakt, że istnieją również kobiety porządne, moralnie w tym kontekście nieskazitelne. Uwierz są autorze pytania. Takie sformułowanie w sposób jednoznaczny neguje możliwość "występowania w przyrodzie" kobiet - mężatek nie zdradzających swoich mężów, a to jest daleko idąca niesprawiedliwość.
Zgadzam się z Tobą ostrowiecki, ale pytanie dotyczy tylko i wyłącznie tych mężatek, które zdradzają swoich mężów. Są wśród społeczeństwa również kobiety kochające, wierne i oddane rodzinie ( pełnej). Szczęśliwe i nie myślące o skoku w bok, bo im to nie potrzebne. A panowie , no cóż są chętni na cudze ciacho, ale są i tacy, co nie mają zamiaru szargać swojego honoru w imię chwilowej rozkoszy. Najlepiej niech każdy żyje wg swojego sumienia ( jeśli je ma), a w przypadku rodziny najważniejsze są dzieci, bo czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Pamiętać trzeba jedno, że dzieci są najlepszymi obserwatorami i będą robić dokładnie tak jak ich rodzice, bo to wyniosą z domu rodzinnego.
Ja tam się zawsze pukam,jak starego nie ma w domu,a często wyjeżdża w delegacje
pisz jak cos Pawel198003@interia.pl
Dorotka ..już mi się podobasz .