Mężczyźni nie zdradzają to kobiety namawiają do złego:-))
Kobita pijana - dupa sprzedana.
Mądre przysłowie. Chociaż po alkoholu akurat nie ma natchnienia na takie akcje. A poza tym drogie panie trzeba wiedzieć z kim się pije
iwonka z zabki niech sie wypowie :D
Do Gość z 08:22-Co to za uogólnienie? Ilu znasz męŻczyzn którzy zdradzili a ile kobiet? Tylko proszę nie sugeruj się serialami...
Większość gani mężczyzn że to oni zdradzaja ,ale przeciesz oni tego nie robia sami z soba .Jest takie stare i mądre powiedzenie-jak suka nie da to pies sam nie weżmie .To może podsumować że kobiety również szukaja odskoku .
pajac jestes i dno
Coś mi się wydaje, że ten wątek mężczyzna utworzył...
Jakkolwiek... Ona, nie wszystkie i nie wszyscy zdradzają...
Żigolaczek jakiś napisał a teraz się reklamuje szczwany lisiorek hehehe
O pracę ciężko, musi sobie chłopisko radzić ;) Higieniczny, dyskretny... Do Sanepidu by się nadawał ;D
Ten watek zalozyla kobieta , ale jest stare powiedzenie ; jak suka nie da , to pies nie wezmie .
Jak suka nie da.... Jezuuuuuuuuuu! Kim jesteś? Toć to sposób myślenia rodem ze średniowiecza! Coś na zasadzie - zgwałcili ją bo sama się o to prosiła!
A to ciekawe.Bo ja widze jak te biedne suczki w czasie cieczki nie mogą się odgonić od tych agresywnych,wsciekłych psów.,które liża nawet po nich mocz i gryzą się.Czy to wam panowie nic nie przypomina?Przecież szare komórki u facetów spotykaja sie tylko na dole.
Uogólniasz kobietko. Wszystko zależy od charakteru człowieka. Mnie coś takiego jak zdrada nie mieści się w głowie i naprawdę dziwię się niektórym, że mogą tak krzywdzić najbliższe sobie osoby. Jak dla mnie sprawa jest prosta, jeśli coś by nie grało w związku to najpierw bym się rozstał a dopiero potem zaczął szukać nowej partnerki. Jednak rozstanie też nie może być z błahego powodu. To musiałoby być naprawdę coś takiego, co przekreślałoby szanse na dalsze wspólne życie. W każdym innym wypadku należy robić wszystko, aby do rozstania nie doszło. Takie jest moje zdanie, mimo iż jestem facetem..
nie ocenia sie ludzi po pozorach, czasem jest drugie dno. A faceci ktorzy tak wulgarnie wypowiadaja sie o kobietach powinni lepiej pilnowac swojego fi... bo najlepiej kobiety od dziwek wyzywac,a jak facet sie puszcza to to normalka jest:/ zalosne poglady zalosnych frajerow
Tak cherry,to ja kobieta to napisalam.A Ty pewnie jestes męskim szowinistą,któremu się podobają chamskie wypowiedzi o kobietach,typu jak suka nie da.................A do gościa z 15:06,zgadzam się z Tobą całkowicie,ja tylko nie znoszę jak faceci wrzucają kobiety do jednego worka.To jest b.prymitywne.
Moja droga kobietko, w przeciwieństwie do Ciebie jestem k o b i e t ą. Różnica między nami okazuje się zasadnicza.
Nazywasz mężczyzn szowinistami, a jak nazwać Ciebie? Osobę, która twierdzi, iż "szare komórki u facetów spotykaja sie tylko na dole"? Nie wiem kim jesteś i z jakimi mężczyznami miałaś do czynienia... Ja nie spotkałam ani jednego, który myślałby jedynie fallusem. Musiałaś zostać bardzo skrzywdzona w domu lub związku. Popracuj nad sobą. Nie traktuj tego forum jako miejsca do terapii. Ja sobie nie życzę przelewania tak negatywnych emocji na moją osobę. I jeszcze jedno - sformułowania w stylu suki i psów... są prymitywne. Uważaj jednak gdyż wypowiadasz się w podobnym stylu...