szukasz usprawiedliwienia , czy kobieca ciekawosc...
jak juz wspominalem, okolo 20 razy ale to ciagle 3 razy mniej niz zona i reszta kobiet.
Tyle razy ile mam ochotę. A Ty... skoro jesteś taka ciekawa? Czy nie masz z kim?
mniej więcej dwa i pół raza
tak na serio to "czlowiek", ktory dopuscil sie zdrady jest kompletnym zerem, niczym... nie zasluguje na to zeby zyc i zycze smierci kazdemu kto zdradza, nie, sam nie zostalem zdradzony i nigdy za nic w swiecie bym czegos takiego nie zrobil.
szacunek dla Ciebie gościu z 21:01
Również szacun dla Ciebie gościu z 21:01, choć ja nie życzę śmierci, ale syfa, by miała pamiątkę i nauczyła się nie dawać na lewo i prawo, a facet siedzi za granicą lub w delegacji i zarabia na swoje dzieci , k..... i jej kochasia
Samo założenie w tytule wątku jest ciekawe: ile razy w miesiacu. Do ciekawych wniosków można dojść o autorce wątku po samym tylko tytule. Ja nie zdradzam i nie zamierzam tego robić nigdy.
nigdy nie mow nigdy - szczegolnie po kilku glebszych zadna nie ma hamulcow
Gość maqik.I ten facet siedzący za granicą lub w delegacji jest święty jak Tomasz z Asyżu.Nie róbcie sobie żartów faceci.
cztery razy po dwa razy
osiem razy raz po raz
Gościu 21:41 nie oceniaj wszystkich przez pryzmat własnych doświadczeń.Otóż, dopuść do swojej głowy fakt, iż istnieją jeszcze na świecie ludzie (zarówno kobiety jak i mężczyźni) dla których zdrada jest pojęciem abstrakcyjnym i znanym jedynie z filmów. Dlaczego? Ano dlatego, iż jak już ktoś tu wcześniej napisał, nie po to łączy się w pary aby się zdradzać. Do tego jednak potrzebna jest dojrzałość, której jak widać co niektórym brakuje..
Popieram Ciebie gościu z 21:01. Taka osoba przysięgała miłość , wierność i uczciwość małżeńską aż do śmierci w obecności świadków wielu gości i kamery. Trzeba nie mieć honoru by dopuścić się zdrady. Ja choć większość czasu jestem w delegacji nie dopuściłem się zdrady, bo kocham swoja żonę ponad wszystko i chcę być jej wierny aż do końca. Pozdrawiam Cię A.....
Zenujące pytanie..ja jestem wierna jak pies to raczej męszczyżni zdradzają