Jak to?!przecież odkażaja się powinny być czynne, jak nie to beda walic denaturat kiedys tak robili albo pili wodę brzozową nigdzie niebylo wody brzozowej
Niech pija tyle ich poki jeszcze chlopaki zyją,pic pier niezalować wirus musi pofolgować
Policja takim menelom nie da kary pieniężnej bo wiedzą ze nie zapłacą i nie mają z kogo zedrzeć pieniędzy w związku z czym na nich nie reagują
Dziś widziałem na koło Galerii Łysica taką dużą z towarzystwem, gruźliczyła niemiłosiernie - ciekawe czy to nie jest roznosicielka wirusa.
Pod 15 Rosochy albo 24 Rosochy dziady stoja chyba wiem o kim mowisz,, dzielnicowy " Rosoch Komóra alkoholik i jego kompanija dziadów i brzdek malpeczek pomieszanych winkiem prostym. Teraz sie bunkruja w klatkach nie ma jak kolo południa przejść bo smierdziele,, pracują"
Moje marzenie - zobaczyć na osiedlu Ludwikow spacerującego policjanta - ale wiem, ze to marzenie nieziszczalne.
Wszak to zaufany elektorat naszego Prezesa
Ale my pijemy tylko trunki z banderolą polską i akcyzą,to my obelżliwie nazywani menelami podnosimy polskie PKD,na Rosochach w lasku przy Sikora jest najfajniej.zdrówko stara krówko!
Paula z włoch wróciła i rano ma nam postawić po orenżadzie.Kto pierwszy ten więcej wypije.