kogo polecilibyście do zrobienia mebli kuchennych. Nie ukrywam, iż cena jest dla mnie istotna
http://www.ostrowiecnr1.pl/?p=szukaj&domains=ostrowiecnr1.pl&sitesearch=ostrowiecnr1.pl&client=pub-9458638966168209&forid=1&channel=6551855673&ie=UTF-8&oe=UTF-8&cof=GALT%3A%23008000%3BGL%3A1%3BDIV%3A%23336699%3BVLC%3A663399%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC%3A336699%3BALC%3A0000FF%3BLC%3A0000FF%3BT%3A000000%3BGFNT%3A0000FF%3BGIMP%3A0000FF%3BFORID%3A11&hl=pl&q=meble+kuchenne&sa=
Odpuść sobie "meble do kuchni na wymiar" mnie zaśpiewali za kilka szafek z mdfu 6000,
Przejedź się na sandomierską do salonu "Limba", wybierz sobie standardowe wymiary szafek a końcowe szafki dorobią Ci na wymiar, tak aby pasowały do całej kuchni.
Ja za swoją zapłaciłem 2500 zł i mam to co chciałem - czas oczekiwania około 6 tygodni.
Naprawdę z gotowców można zrobić piękną kuchnię.
Pewno,że z gotowców można wybrac i wyjdzie dużo taniej,odpada choćby montaż,no ale mąż sobie da radę,chyba.
Ja też polecam Limbę. Moja kolezanka zamówiła sobie kuchnię u pana Waska. Zapłaciła około 10 tys. teraz placze. Na rogach tych drogich szafek odkleja sie płyta. Pan Wasek nie ma czasu i jest niemal nieosiągalny. Szafki nowe kilkumiesięczne a przynajmniej 3-5 drzwiczek do wymiany. NIE POLECAM tego pana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słuchajcie,kupując meble gotowe w sklepach kupujecie mebelki do samodzielnego montażu i kupujecie meble w typowych wymiarach,wybranych kolorach korpusów i frontów.Zamawiając meble na wymiar,możecie wybierać od najtańszych materiałów do najdroższych,w kolorze jaki tylko wam się wymarzy i w dowolnym wymiarze,i tutaj dochodzą największe koszty,mianowicie przygotowanie szafek oraz ich montaż na miejscu w domu.Czytałam na stolarskim forum,że profesjonalny montaż kosztuje niemal tyle co sam materiał za szafki.
W Limbie miałem do wyboru fronty jakie tylko chciałem, blaty, uchwyty, szuflady z metalboxami/bez, wykończeniówkę. Meble przyszły złożone, wystarczy to tylko zawiesić i poprzykręcać górną wykończeniówkę i listwy od ściany (wszystko jest podocinane)
Wymiary szafek też możesz zamówić jakie Ci pasują, oczywiście taka szafka kosztuja drożej - ja pod wymiar robiłem tylko słupek koło lodówki.
W zasadzie mam to samo co chciałem zrobić na wymiar ale odpadło jakieś 3000, zł.
Był facet u mnie w domu i powiedział 4 400 za parę szafek. Pójdę raczej w kierunku gotowców, a ewentualnie dorobię coś, tak jak podpowiedział Kamil.Koleżanka powiedziała że fajnie i niedrogo jest w Jandarze.Tam się dziś wybiorę.