są tanie ,jeśli wymiar Ci pasuje to bierz,gotowe meble są zawsze dużo tańsze niz na wymiar ze zrozumiałych względów.
Ja mam.Dobrałam sobie jakie chciałam.Już 5 lat i jest ok. Nic nie odchodzi,nie odkleja się,łatwo wyregulować.
Z całego serca polecam. Cena kilkakrotnie niższa niż zamówionych,a jakość ta sama,a może i lepsza.
Mam i sobie chwale. Mialam kupic tylkk na chwile a juz 5 lat uzytkuje. Chyba rosa sie nazywala. Jak ktos dba to i takie tanie posluza. Pozdrawiam
Ja kupowałam gotowe w Domi, też tanie.Są tam takie małe zestawy jak do maleńkiej kuchni, więc kupiłam trzy , bo kuchnie mam dużą.Połączyłam, dokupiłam blaty i mam zestaw kuchenny na dwie ściany.Pięknie to wygląda.Nikt nie może uwierzyć, ze tak duży segment kupiłam za tak śmieszne pieniądze.Nic się z tym nie dzieje, nie odłazi,także polecam:) Wstępnie chciałam kupić na wymiar, no ale jak mi pan zaśpiewał ponad 4 tyś to skapitulowałam.Ten wystarczy, zeby mi posłużył 10 lat, przy najmniej nie będzie mi go szkoda wyrzucić za takie pieniądze.
Kilka rozlań wody i przy zlewie płyta napęczniała,nie blat,ale Ikea od razu wymieniła.Tylko że siostrzeniec ma blisko do Ikei.