Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

McDonald

Ilość postów: 59 | Odsłon: 5843 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Zimowa promocja w restauracjach McDonald’s!

Broń boże nie jestem fanem McDonald. Chce na ten temat zapisać dużo informacji.

pogi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

Odp.: McDonald

Wysokiej zawartości kalorii bo wartości odżywczych to tam niewiele jest. Ja dziecka tam nie zaprowadzę.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: McDonald

Ja czasem. W tamtym miesiącu i w tym nie byłem. Ostatnio w lutym z dzieckiem byłem ;)

pogi
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

Odp.: McDonald

ja jeszcze nie byłem i jak na razie sie nie wybieram. Ale dla niektórych zaściankowych mentalności wybudowanie takiego przybytku przenosi Nasze miasto z grupy - zadupie do grupy coool. Myślę że już niedługo to czy jakaś miejscowość będzie miała mc-a czy nie będzie decydowało o przyznawaniu praw miejskich (na razie to biedronki o tym decydują).

Gość_kris
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: McDonald

ludzie nie moge was sluchac!!!!!!!!!!!!!jest Mc Donald to jest a dla was to jakas wielka atrakcja a dla innych to jest powod dla wyrazania swojej opinii dla jedzenia z Mc Donalds po co to piszecie??? w innych miastach Polski sa te restauracja i nikt tego nie przezywa nie chcesz nie jedz a nie piszesz ze kawa taka nie taka w domu pijesz jakas lure z Biedronki i masz smak druki niezdrowo a pojdzie i zje cos na targwicy typu zapiekanka i jest juz ok zastanowcie sie co piszecie i po co piszecie bo jak dawali prace to jakos wszyscy staliscie pod Gromada i kazdy byl zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę