Bardzo dobrze bo tak to co tydzień jeździłem do Kielc na Maca i paliwo traciłem niepotrzebnie, a tak to mam pod naosem...:)
szczesciarz!! ja nie wiedziałem ze jest w kielcach i co tydzień do warszawy jezdziłem :(
Ludzie na całym świecie są jak bydło - są karmieni byle jakim żarciem i kłamstwami. Wszystko tylko po to, by pracowali i przynosili korzyści kilku osobom które trzymają ‘to wszystko’ w garści. Ameryka już od dawna działa jak wielka machina. Plan jest taki aby machiną był cały świat, całkowicie kontrolowany. CYTAT - I artiste
P O M Y S L C I E O T Y M
nie chwalcie i broncie prezydetna bo on na to nie zasługuje. cofnął miasto w rozowju!!!!
ludzie nie moge was sluchac!!!!!!!!!!!!!jest Mc Donald to jest a dla was to jakas wielka atrakcja a dla innych to jest powod dla wyrazania swojej opinii dla jedzenia z Mc Donalds po co to piszecie??? w innych miastach Polski sa te restauracja i nikt tego nie przezywa nie chcesz nie jedz a nie piszesz ze kawa taka nie taka w domu pijesz jakas lure z Biedronki i masz smak druki niezdrowo a pojdzie i zje cos na targwicy typu zapiekanka i jest juz ok zastanowcie sie co piszecie i po co piszecie bo jak dawali prace to jakos wszyscy staliscie pod Gromada i kazdy byl zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!